Event

Många Bär På Hemligheter

Hej Torsdag,

I tisdags besökte jag Clustret. som är en fantastisk festlokal som direktör Carl Smith byggde 1910. Adressen är Skeppsbron 44. Blev inbjuden för lanseringen av fuktbomben  Vagivital. Det är en en hormonfri gel som återfuktar dina slemhinnor. Har en klinisk bevisad effekt mot smärta vid coitus alltså samlag.

Vagivital är en produkt som blev till tack vare ett annat projekt som fallerade och oxytocin var då inblandat.

Gillade eventet med levande musik, härlig historisk atmosfär, mat och dryck och seriösa diskussioner. Träffade Katrin Sundberg. Jag följer henne på facebook där hon gör succé med sina filmer, min favorit är “Mindfulness, hur j…a svårt ska det va?!

Norra Brunn

Cyklade sedan i snömodden till Norra Brunn till ett härligt gäng vänner och spanade in

  • Fredrik Lindström
  • Hasse Brontén
  • Fredrik Andersson

 

ATSUB

I går närvarade jag vid ett väldigt viktigt event nämligen Trasdockan målar. Det är ett initiativ av ATSUB (anhöriga till sexuellt utsatta barn). Barn 3-9 år i organisationens dagliga verksamhet har skapat verk som var till salu och jag köpte dessutom en av tavlorna.

 

Många Bär På Hemligheter

Den 4 juni kommer Madeleine Bernadottes bok “Stella och hemligheten” ut. Det är en bok som vänder sig till barn i lågstadieåldern och till deras föräldrar. Boken kretsar kring barns utsatthet och tar upp frågor som integritet och självkänsla. Om gränsdragningar att ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva. Kunskapen att det är viktigt att säga ifrån när något inte känns bra. Många Bär På Hemligheter.

 

 

Childhood

Varför boken ges ut utan prinsesstitel är att den ges ut i samband med Childhood 20-års jubileum. Blir det några vinster kring boken kommer överskottet gå till arbetet mot våldet mot barn och sexuella övergrepp mot barn.

Nu ska jag arbeta och klockan 17.00 kommer jag vara ombord på en båt där nattklubben Alexandras uppstår för en kväll så jag återkommer snart med rapport.

Sist men inte minst ha en ljuvlig torsdag kram Hannah

Många Bär På Hemligheter

 

Många Bär På Hemligheter

 

Många Bär På Hemligheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *