Arbete

Linkedin vägen till arbete

Hej Fredag,

Hur mår ni mitt i vintern? Jag mår bra i snöyriga Stockholm tack. Arbetar och tar på mina icebugs flera dar i veckan för att springa då jag nu har ett nytt mål till att klara av. Vill bara skriva några enkla rader om min vecka från mig till dig.

Jag älskar utveckling och där saker och ting hela tiden blir bättre för individen. I veckan ringde det en headhunter som tyckte jag ska söka en tjänst men då den är på heltid sökte jag aldrig men vill presentera det spännande bolaget för er.

Jag tänker alltid på att minska lidande och även på ekonomin därav en vilja att utveckla sjukvården. Företaget Calmark verksamhet är inriktad på just detta och vill förbättra för hela vårdkedjan och göra stor skillnad i de delar av världen där man saknar sjukhuslaboratorium. De arbetar med att ta fram patientnära tester för nyfödda barn.

Linkedin vägen till arbete

Mitt tips är att om du inte finns på Linkedin så skaffa dig ett konto nu. De som jag samarbetar med hittar mig på Linkedin. Då jag i höstas bildade ett aktiebolag så fakturerar jag in mina arbetsuppdrag in i mitt bolag. Du kan finna värdefulla kontakter där som faktiskt kan leda till ett riktigt arbete. Linkedin är vägen till arbete. Men jag har även fått riktiga arbetsuppdrag tack vare min Facebook som jag är väldigt glad och tacksam för.

Filmtips

Nu har den första svenska originalfilmen haft premiär på Netflix. Titel lyder Red Dot och jag spanade in den idag.

Filmen handlar om ett ungt akademisk par som genomgår en äktenskapskris kort efter bröllopet. Kanske på grund av en traumatisk händelse som de försökte fly ifrån men som finns där troligen dagligen i deras vardag. Mannen överraskar sin kvinna som nu är gravid med en resa till svenska fjällen för att vandra och för att försöka hitta tillbaka till varandra. De hamnar i en tvist med två jägare i fjällen och vi tror att de två är ute efter hämnd. Men som alltid så tar historien en ny vändning som tar oss tillbaka till bakgrundsfaktorer.

Det jag stör mig på är att paret som är på flykt lyssnar på fostrets hjärtljud genom ett stetoskop vilket man inte kan på grund av för mycket vätska. Ska du lyssna själv och inte äger en barnmorsketratt kan du försöka med en toarulle.

Filmen tar upp främlingsfientlighet och att Norrland är lite läskigt och kallt. Då en del kallar mig modig så kommer jag åka upp till Norrland i augusti strax innan jag fyller 50 år för att utöva en cool utmaning. Du som läser min blogg kommer att bli varse.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/ar-jag-en-hypokondriker/

Kram Hannah

 

Linkedin vägen till arbete

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *