Bostad

Bostaden är min trygghet

Hej Söndag,

Hoppas ni haft en bra helg. Min helg blev en bra mix av social tillvaro och samtidigt med planering och träning inför min utmaning som kommer ske i augusti. Men det bästa av allt var när min dotter L kom och sov hos mig i natt. Jag gick upp tidigt i morse och fixade frulle till oss som vi dessutom åt i sängen och spanade in Grey’s Anatomy en serie som jag såg tidigt 2000- tal men som nu tydligen är poppis bland tonåringar, vilket är kul.

Vet ni vilka människor som ringer mig mest om dagarna? Det är mestadels hungriga fastighetsmäklare och många, många konsultchefer inom vårdbemanningsföretag.

Bostaden är min trygghet

Hade en av de bästa mäklare i min våning för en vecka sedan. Brukar inte vilja ha en värdering för jag vet själv ungefär vad min bostad är värd men samtidigt är det en chans för en bra mäklare att få marknadsföring. Jag sa att de inte fick bli besvikna men vidare efter mäklarens besök tänkte jag att jag ska flytta och skapa ett nytt liv.

Jag blev betuttad och ville sälja och raskt gick jag in på hemnet för att spana in ett nytt hem kanske på min favoritgata Nybrogatan. Sen kom ångesten och samtidigt tvivel. Jag känner mig trygg här och detta är min borg.

Kanske den enda tryggheten som jag har kvar och jag stormtrivs. Känner mig som en prinsessa. Har alltid högt i tak men min bostad kommer jag inte sälja. Jag har bott här i höst 20 år och ska jag sälja då skall jag betala 22% på min vinst. Jag har läst på att jag är i fängelse i min trygga vrå. Bostaden är min trygghet.

Bostaden är min trygghet

Lägger märke till att pussel blivit brännhett 2021 och spanade in detta i skyltfönstret på Fogelmarck

Pusslen i skylten vars motiv är städer har blivit en grej för mig. Dels är mina stolar som pryder mitt kök fyra huvudstäder från Kartell sedan samlar jag på Villeroy & Boch och deras

Cities of the World Mug.

Bostaden är min trygghet

Jag har detta pussel hemma som jag kommer ägna tid till att pussla ihop tusen bitar, kanske någon gång.

 

Bostaden är min trygghet

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/musiken-ger-mig-minnen/

Kram Hannah

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *