Event

Längtar efter sann kärlek

Hej Torsdag

 

Är nu hemma i Stockholm sedan en tid. Hemresan från ljuvliga Maldiverna blev försenad då vår connecting flight i Paris vägrade ta oss och 16 andra ombord. De skyllde på att de inte hann forsla vårt bagage ombord på flighten mot Stockholm så det blev en natt i Paris.

Air France skötte det hela dåligt. Vi fick en oätlig liten matlåda men vill fokusera positivt och vi kom hem välbehållna. Jag blev kompenserad med några tusenlappar.

Kommer lite uppdatering på olika events jag deltagit på sedan jag kom hem.

Vernissage

Jonny Westlings vernissage på Bergmans, riktigt trevligt och spännande konstverk.

Travel News Market

Jag och Cristina Funke från Max Nöje var inbjudna av Viggo Cavling och det var minst sagt trevligt. Blev uppdaterade på de senaste trenderna inom Travel. Jag personligen vill åka till Hong Kong och Tokyo men är öppen för förslag. Önskar mer än gärna boka in då min kalender fullkomligt gapar tom på resor.

Har absolut inte mått hundra sista tiden då jag drabbades av en svår infektion som påverkat mig på flera plan. Har haft den flera veckor och läkaren var förundrad hur jag ens orkade stå på benen. Fått behandling men jag blev tvungen boka av hela fredagens trevliga event.

Trodde aldrig jag skulle kunna vara värdinna för en Gotländsk afton på lördagen. Men skam den som ger sig. Jag startade dagen med min löprunda “krogrundan”.

Min vän Christer kom med så fantastiska råvaror från Gotland och här kommer menyn:

Kajpsoppa, viltplockad av min vän

Lammentrecote från Graute Gård m rödvinssås o rotfrukter från Stora Tollby Gård

Osttallrik från Stafva Gård

Går ju inte att beskriva här hur makalöst gott och lyckad kväll det blev. Christer vill komma tillbaka med dessa event. Han är verkligen den bästa ambassadören för Gotland och en genuin människa som verkligen ger av sig själv.

Skådespelarsamtal

Denna vecka besökte jag Paula Ternström och hennes skådespelarsamtal som denna gång var med Clarie Wikholm.

En kultfilm jag sett så många gånger är “Vi hade i alla fall tur med vädret” där Clarie spelar en av huvudrollerna. Intressant att hon berättade att inspelningen av filmen var fruktansvärd och att de blivit instängda på en soptipp.

Strömma festen

I tisdags var jag inbjuden till Strömma festen som är så trevlig. Den funkar så här:

I Nybrokajen lägger de sina båtar M/S Gustafsberg VII, M/S Carl Philip, M/S Waxholm III, M/S Cinderella II, M/S Victoria och min absoluta favoritbåt S/S Stockholm intill varandra .Sedan får vi inbjudna gå ombord på alla båtar och både äta och dricka fantastiskt gott. Min favoritmat i år var Minikroppkakor med svamp- och prästost fyllning, brynt smör och friterad morot gjord av krögaren Malin Söderström.

Längtar efter sann kärlek

Jag har haft ett uppehåll för jag känt att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Gjorde en googling på ”åtråmannen” och förstår jag skapar egna ord. Längtar mycket efter att bli kär nu vilket är en underbar känsla och få leva lite familjeliv och pyssla om mina nära och nära vilket jag älskar. Än har det inte hänt men jag hoppas inom 2 år.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/rekonstruktion-utoya/

 

Ha en underbar torsdag kram Hannah

Längtar efter sann kärlek

Längtar efter sann kärlek

Längtar efter sann kärlek

Längtar efter sann kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *