Sverige

Kodord Bröllop

Hej måndag,

Åre i mitt hjärta

Åh så nöjd över min snabba weekend i Åre och måste nu boka in fler resor. Jag åkte skidor hela fredagen och lördagen. I och för sig så stängde ju liftarna redan kl 15.00. Bästa middagen åt vi på Fjällpuben . Missa inte deras Biff Rydberg gjord på möraste renfilén.

Shopping

Hann med lite shopping också. Spanade in en man på Vinbaren och han hade en snygg jacka som det stod Stellar på. Och som en händelse råkade den affären ligga precis där vi bodde. Denna gröna jacka fick följa med mig hem.

Kodord Bröllop

Just nu ser jag premiären av TV4 stora satsning ”Efter fem” med alltid så proffsiga o charmiga Tilde De Paula Eby så trots många floppar tidigare med program vid denna tidpunkt på dygnet tror jag det funkar denna gång. Gillar de har mycket nyheter o politik, vi kanske har en ny regering efter nästa omröstning  och rapporter från terrorrättegången för mig osökt in till min o min yngsta dotters shoppingrunda då jag fick lära mig att de terrormisstänkta använder kodord som ”bröllop” när de planerar terrorattacker i Sverige.

Skynda fynda

Besökte Zetterberg då de hade 80% rea och jag var inte ensam i affären. Det var flera söta tjejer som skulle välja ut klänningar till Ellegalan så jag fick tillgång till Stockholms vackraste omklädningsrum nämligen bröllops och brudrummet.

Det är riktigt mörkt nu och vill ljusa upp med minnen då jag besökte Berns i somras i samband med Prideveckan.

Jag kommer återvända till Berns den 20 januari på Fadimegalan.

Ett av de engagemangen jag brinner för är mot hedersvåld och det ökar i Sverige. Har varit på flera föreläsningar i Riksdagen och där var Fadime och talade kort innan hon blev mördad.  Jag minns att jag var höggravid med min första dotter då Fadime blev skjuten till döds av sin egen pappa 21/1 2002. Jag är medlem i GAPF. (Glöm aldrig Pela & Fadime) och gick med dem i 2018 års Prideparad.

Gör som jag, bli medlem i GAPF och/eller köp deras snygga armband som jag ofta bär.

 

Ha en härlig måndagskväll

 

Kram Hannah

Kodord Bröllop

Kodord Bröllop Kodord Bröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *