Sverige

Åre i Mitt Hjärta

Hej Åre,

Tjejvasan

Äntligen är jag tillbaka i Åre och jag känner mig tacksam.  Har nått ett delmål då jag vill tillbaka lite mer till sportiga Hannah. Jag hängde i Åre varje sportlov när barnen var yngre. Ett år stannade vi på vägen upp och jag körde Tjejvasan helt otränad och utan teknik.  Jag kom i mål men ramlade säkert 5 gånger.

Stod på skidorna idag efter precis nästan exakt 6 år och först tvekade jag. Men efter andra åket satt min teknik där igen, precis som att köra bil efter uppehåll.

Åre i Mitt Hjärta

Lunchade på Hummeln så mysigt.

Måste få berätta om min jul:

Vaknade på julaftonsmorgonen ensam. Brukar ju oftast vakna allena men just denna morgon vaknade jag med sjukdomskänsla. Låg säkert några timmar men tillslut tog jag mig upp. Svalde 1000 mg paracetamol och en Ipren för att klara av att vara värdinna för årets julafton vilket jag klarade. Sen gick det utför och tror jag drabbades av influensa med 39,4 graders feber och två döttrar med maginfluensa.

Därför känns det extra fint att fira livet som frisk och nu har vi bästa bordet på Fjällgården väntar på After Ski bandet. ikväll  intar vi middag på Vinbaren

Åre i Mitt Hjärta.

Ha en underbar weekend kära följare

 

K R A M H A N N A H

Åre i Mitt Hjärta

 

 

Åre i Mitt Hjärta

Träffar vänner & bekanta och måste få hylla personalen på Wersens speciellt Sandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *