Författarinna

Mötet med Mr Perfekt

Hej Lördag,

 

Det är extra roligt när människor kommer fram och berättar att de läser min blogg och de tycker den är bra.

Igår kväll efter mitt arbetspass gick jag till Riche med kollegor för en utsökt middag så kom återigen människor som vill tala med mig denna gång om otrohet.

Jobbigt nog trängde sig några herrar på oss och serverade sig själva av vår cava. De störde oss men ville inte vara oförskämd men vi hade tjejkväll och noll intresse att underhålla dessa två snåla män.

Nu till fortsättningen av bloggen “Otrogna möten”.

Otrogna Möten

Nora plågades dagligen av Richards otrohet. Hon visste inte om han fortfarande träffade sin älskarinna eller inte. Hon älskade honom och kunde inte skilja sig. Deras sexliv blomstrade. Inte för det någonsin varit dåligt tvärtom men de experimenterade nu och fick ett spännande liv och hade barnflicka till döttrarna på torsdagskvällarna.

Nora ville också vara otrogen som hämnd. Hon opererade sin bröst som var små hängiga efter att ha ammat två barn. Hon ville ha tillbaka sin D-kupa som hon hade innan.

En lördag våren 2006 bokade hon ett hotellrum på Stureplan där hon bestämt träff med Hector hennes älskare från 90-talet.
Nervös och spänd öppnade hon en flaska champagne från minibaren och drack hastigt då det var första gången hon skulle vara otrogen.

Hon la sig i sängen och började smeka sitt sköte och tänkte tillbaka när hon träffade Hector.

Mötet

Nora hade varit hos sin mormor på hennes 79-års dag. Hon kände sig upprymd och lite lätt berusad när hon promenerade Strandvägen mot Nybroplan.

Vid Stureplan träffade hon sin exceptionellt vackra väninna Helena. Hon har en sådan perfekt kropp som många drömmer om. Smärt midja, ingen mage, smala höfter och långa slanka ben.
Båda var nu singlar och uppe i varv för att träffa en man trots att Nora aldrig skulle erkänna det, för förbannelsen som hennes far en gång givit henne.

De bestämde sig för att gå till Sophies Bar på Biblioteksgatan. Framme vid entrén hälsade den mörkhyade vakten dem välkomna.

De slår sig ner och tar varsitt glas champagne.

Nora lägger märke till en man vid baren som fångar henne besinningslöst. Gnistan går igenom hela hennes kropp och själ. Detta var mannen i hennes liv hann hjärnan registrera men ser då ringen på hans vänstra ringfinger. Mr Perfekt är ju gift.

Elva dagar hade passerat sen Nora bröt sin 8 månaders förlovning. Hon grät i tre dagar i sömnen och kände på sin hand att ringen var borta men kände nu att hon var på banan igen.

Feststämningen log och tryckte som en eldkittel inne i den lilla lokalen som var smyckad med afrikanska detaljer.

Nora lägger märke till en tavla där varje man som beställt in Magnum Champagne får sitt namn ingraverat, tavlan var nyss påbörjad.

Mötet med Mr Perfekt

Vid midnatt går Nora en trappa ner och en man kommer alldeles bakom henne med en glödande cigarr som trasslar sig in i hennes långa hårvirvel. Han mumlar något ohörbart och vänder sig om. Helena knackar på mannens axel:

“Är du inte skyldig min väninna en ursäkt”

Mannen som var mer än salongsberusad tar med dem till sina vänner. Alla framgångsrika på väg upp som utexaminerats från Handelshögskolan i Stockholm tillsammans.
Där sitter han som är lång, välbyggd med ett behagligt välskuret ansikte som Nora spanat in men Nora är sval för hon vill inte falla för en gift man.

“Jag heter Hector får jag förföra dig”

Överraskad att denna välklädda man kunde vara så burdus men blev konstigt nog frestad vilket märktes i hennes trosor som blev våta av lubrikation.

Sluta trotsa mig och följ med mig“.

Helena kommer till Noras undsättning med hennes kappa från Burberry och de tackade männen för champagnen och sprang fnittrande hem i kylan till Södermalm.

Fortsättning följer!

Ha en riktigt härlig lördagskväll. Själv skall jag bjuda min manlige vän David på middag på Sturehof så fort jag arbetat klart.

Mötet med Mr Perfekt

 

Stor kram Hannah

2 reaktioner på ”Mötet med Mr Perfekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *