BeautyEvent

Hjälp åska på Maldiverna

Hej torsdag,

Min frisör

Igår hade jag tid inbokad till min vän societetsfrisören Roger Morgan. Det är en fröjd att låta han ta hand om mitt hår. För mig är det viktigt med genuina passionerade människor som brinner och är äkta i sina yrken. Roger delar dessutom med sig av sitt liv. Han åkte som väldigt ung till Paris och blev såklart toppstudent på L’Oréal skolan.

Hjälp åska på Maldiverna

Roger Morgan och jag fann varandra ganska direkt. Tror vi gemensamt kände vår energi. Min spaning är att han och jag är genuina varma människor som vill människor väl. Vi är inte naiva och har tystnadsplikt. Det är bra att fokusera på positiva energier men en skillnad finns och det är att Roger promenerar och jag springer.

 

Hjälp åska på Maldiverna

Slänger in en bild från i somras som jag spenderade med skilsmässoadvokaten Katarina Lindqvist som utbrast:

“Hannah jag beundrar dig då jag vet din resa och vad du varit utsatt för och det finns ingen kvinna som rest sig som du”.

Lyssnar mycket nu på låten Thats whats friends are for‭ och jag tänker på mina vänner som vill mig väl och ger och tar som jag hoppas jag ger er. Egentligen tänker jag på en person och jag är tacksam att vissa ser på mig bättre än vad jag själv ser själv.

Andrea Brodins event

I kväll umgicks jag med min dotter Livia och min mor och gick på Andrea Brodins event på GANT så generöst och trevligt.

 

Hjälp åska på Maldiverna

När ni vaknar imorgon kära vänner sitter jag på en flight mot Maldiverna. Hoppas mina älskade döttrar gillar hänga med mig. Var precis inne på min Ving app. Ser att det är bara 7 timmar kvar till flighten lyfter från Arlanda. Har resfeber som ett resultat av min flygrädsla. Jag var inne och kollade vädret och fick panik. Det ska åska, hjälp.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/atramannen-bara-en-drom/

Stor kram Hannah

2 reaktioner på ”Hjälp åska på Maldiverna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *