Resor

Barfota på Maldiverna

Hej tisdag,

Det må jag säga att det är en lång resa till Maldiverna men hemresan blir lättare, bara ett stop i Paris. Jag känner många som varit på Maldiverna både en och fler gånger o tog deras hjälp men fastnade för Ving. Brukar oftast klura ut mina egna resor men denna gången tyckte jag Ving levererade bra kvalitetsmässigt och prismässigt då det är viktigt för mig som ensamstående tonårsmamma.

De flesta öarna på Maldiverna når inte mer än knappt två meter över havsytan och riskerar att översvämmas om världshaven skulle stiga till följd av växthuseffekten

Barfota på Maldiverna

Vaknade 08.30 och drog på mig löparkläder och sprang runt ön. Det går bra att springa barfota eller det är en barfota ö så mina högklackade kommer förbli oanvända här.

Kuredo är Maldivernas näst största ö men sprang runt den Barfota på Maldiverna lätt då den inte är stor.

Ni som varit tonårsföräldrar ni vet att det inte är en enkel match. Jag vet att mina döttrar skall frigöra sig från mig och jag från dem. De studerar mest varje dag och är så kloka så har det nog lindrigt.

Nu skall vi snorkla och kommer förhoppningsvis se sköldpaddor precis som igår.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/fortroliga-samtal-med-skulptrisen/

Må så gott kram Hannah

 

Barfota på Maldiverna

Barfota på Maldiverna Barfota på Maldiverna Barfota på Maldiverna

3 reaktioner på ”Barfota på Maldiverna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *