Sverige

Hetta I Världsarvet Visby

God morgon,

Det jag tänker på mest nu är alla bränder som härjar runt om i världen. På grund av höga temperaturer och på de som fallit offer i värmen.

Igår besökte vi Tofta Strand och svalkade oss i vattnet. Åt lunch på Surflogiet och tittade in i de coola lyxtälten med vinkylskåp.

Villa Fridhem

Vi besökte Villa Fridhem som Prinsessan Eugennie lät uppföra i början på 1860-talet. Hon var sjuklig och ogift under hela sitt vuxna liv. Hon ansåg själv att det gav henne möjligheten att leva ett självständigt liv. Då Sveriges Riksdag 1858 beslöt att vuxna ogifta kvinnor kunde ansöka om att bli myndighetsförklarade var prinsessan en av de första i landet som ansökte om att få bli det.

Efter det åkte vi vidare till Högklint, Krusmyntagården och sen till Salthamn och gick in i affären Rolf & Friends .

Det är svårt att förklara Salthamn så jag rekommenderar att ni själva gör ett besök där. In the middle of nowhere så poppar coolaste stället upp. Den 2 augusti kommer den bejublade showen Mama Mia The Party gästspela där.

Hetta I Världsarvet Visby

 

På kvällen gick jag till kärleksporten och till Almedalen vilken Hetta I Världsarvet Visby.

Läste i tidningen nu på morgonen att ett stort problem på Gotland är lurade taxiåkare då det kommer så kallade friåkare och fastlandstaxis till ön. Jag blev själv utsatt för detta under Almedalsveckan och kände mig grundlurad och taxichauffören agerade i affekt och blev hotfull gentemot mig, morr.

Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig till Fårö. Där har jag varit en gång innan då jag som pigg & rask 20 åring tog en cykelsemester med min kära syster M.  En eloge till @Vinäger där jag åt frulle igår så gulligt att servera mig resorb i denna hetta.

Simma lugnt kram Hannah

Hetta I Världsarvet Visby

 

Hetta I Världsarvet Visby Hetta I Världsarvet Visby Hetta I Världsarvet Visby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *