Resor

Konsten Att Skapa Bra Minnen

Hej,

Nu är det semester igen och jag och min dotter E är i Visby. Det är första gången för henne att besöka Gotland. Vi bor hos min vän C som är den bästa guiden.

Konsten Att Skapa Bra Minnen

I fredags var jag och min mor hos min vän David på champagne provning. David har träffat min mor en gång tidigare då jag tog med henne till LV för att titta på väskor. Jag slog till på en och då drack vi champagne i affären, de serverar ALLTID Moet & Chandon där.

Alicia Vikander frontar ju lyxmärket och älskar bilden på henne här till vänster med ”min” väska.

Stjärnglans

Natten den 29 februari 2016 var jag vaken och såg på Oscarsgalan. Hade valt ut en bild på Alicia och skrev följande och precis när de sa hennes namn tryckte jag iväg mitt färdigskrivna meddelande till henne via Instagram och Facebook:

“Alicia, jag såg din passion, utstrålning och talang i ditt genombrott ”Till det som är vackert”. Du klär dig som en gudinna och är vackrast av oss alla. Stort grattis till din statyett”.

Hursomhelst, David har en fin samling av Champagne och är precis hemkommen därifrån.  Där har han haft konsten att skapa bra minnen och träffat hans vän Daniel Etienne som är en av champagnerna vi fick smaka på i Davids vinkällare. Druvorna var Chardonnay, Pinot Meunier och Pinot Noir. ”Verrier et Fils” som blev mammas favorit består av 100% Pinot Noir.

Slutligen gick vi till Glashuset och mötte upp en annan vän till mig Alex som bjöd min mor på middag och Åsa som skjutsade hem henne. Jag hoppas alla är nöjda och glada och att vi tillsammans skapar fina minnen ihop.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/qvinna-storstan-tropisk-varme/

Ha en ljuvlig måndag så kommer jag med nytt från Visby snart kram Hannah

Konsten Att Skapa Bra Minnen

Konsten Att Skapa Bra Minnen

Konsten Att Skapa Bra Minnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *