Sverige

Framme på fastlandet

God kväll,

Sitter på båten på väg hem till Stockholm från Gotland. Från Kallis sjunger Håkan Hellström “Din tid kommer” när vi promenerar till båten i Visby.

Framme på fastlandet

Det händer mycket på mitt personliga plan som jag kommer berätta någon gång för er. Allt är inte som det ser ut att vara. Någon kom förbi och berörde mig och det viktigaste är att jag inte är rädd längre.

Jag har en ängel på min axel så jag orkar resa på mig och kommer gå rakryggad ur min värsta mardröm.

Och det handlar inte om män eller hundar utan mycket svårare än så. Jag kommer jag brisera ut min hemlighet men inte i detta forum. Min blogg är min språngbräda ut till något annat.

Fårö

Igår var vi på Fårö hela dagen. Besökte Stora Gåsemora och träffade Birgitta Du Rietz.

Häftigt se hur Birgitta lyckas ta dit stora artister såsom Ulf Lundell, First Aid Kit och Magnus Uggla sedan starten 2011.

Magnus Carlson repade inför kvällens gig där.

Sudersand är en långgrund strand med härlig finkornig sand påminner mig om Thailand. Vattnet var så varmt som ett resultat av värmeböljan vi har i Sverige så jag badade.

Sedan upplevde vi Langhammars Raukar. Även digerhuvud och Fårö Fyr och det är bara så magiskt så har du inte upplevt det måste du åka dit.

Pigge Werkelin

Jag fick jag träffa Pigge och Pål Burman och passade på ställa några frågor till Pigge. Han sa att det är ansträngt för det fungerar inte riktigt med biltrafiken därför att Gotland inte har någon bro. Öland har massa fler turister på grund av deras bro.

Jag nämnde såklart inget om Tsunamin och att jag varit inne i Visbys domkyrka på morgonen som jag avgudar exteriören på och fann minnesbilder över Pigges familj.

Tack kära Gute vänner kram Hannah

 

Framme på fastlandet Framme på fastlandet

Framme på fastlandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *