Sverige

Hannah på rundresa genom Sverige

Hej Tisdag,

Idag har jag haft fullt upp med immunitetsproverna och berättar för mina kunder att det är inte 100%.  Men att proven jag har är ett bra test när man tänker på hur kort tid det gått efter att spridningen av Corona. Karakteriseras som en pandemi som meddelades av WHO på en presskonferens i början på mars månad.

Provet är utformat av en stor studie som ser att det fungerar. Studien är gjord av bland andra Björn Olsen som är professor i infektionssjukdomar vid Uppsala Universitet. Dessutom är provet godkänt av Amerikanska Läkemedelsverket. Annars skulle jag inte hoppa på detta tåg.

Hannah på rundresa genom Sverige

Nu är det bestämt att jag skall ta tåget klockan 06.14 fredag morgon som tar mig till Falun där jag kommer ta immunitetstesterna på personliga assistenter. Och främst allmänhet ur riskgrupper.
Sedan kommer jag besöka Skåne och fortsätta att hjälpa till med provtagning. Jag arbetar intensivt nu med den viktiga provtagningen och min andra tjänst som att vara Folksams barnmorska.

Slutligen är tråkigt är att det kommer in aktörer utan kunskap och vetenskap. Vars enda uppsåt är pengar att försöka sälja dyra tester som är riktigt dåliga, så se upp.

Jag kommer uppdatera min blogg på min resa genom Sverige och hoppas ni vill vara med, kom gärna med frågor som jag gärna besvarar.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/mot-veronica-som…hop-mot-covid-19/

Stay safe kram Hannah

Hannah på rundresa genom Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *