Stockholm

Älskade Östermalm

Hej fredag,

Startade dagen med min löpning runda. Brukar springa i Kvarteret Krubban. La märke till att det är väldigt populärt för telefonkonferenser. Spanade in Anders Hansen som satt där i möte.

Sedan promenerade jag för dagens skörd av covid-19 immunitetsprover.

Då det är mycket i massmedia nu om den extremt tråkiga smittspridningen på landets äldreboenden. Om smittspridning vill jag rekommendera Socialstyrelsen där det finns utbildningar, material och vägledning för att förhindra smittspridning av covid-19.

Älskade Östermalm

På vägen hem från dagens arbete så gick jag Humlegårdsgatan och gick in på MARUSCHKA de Margò då de precis bytt lokal och valde att lämna Sturegallerian. Jag fick en pratstund med Maruschka och dessutom fick denna brosch fick följa med mig hem.

Är nu hemma och bläddrar i “Älskade Östermalm” och läser med stort intresse om sommarens skulpturutställning av Alice Aycocks.

Det är Prinsessan Estelles Kulturstiftelse första utställning. Besök den i närheten av Folke Bernadottes bro 7 juni-27 september.

Läser även att Prinsessan Christina har skrivit en bok “Hon kallades Daisy” om sin kära farmor kronprinsessan Margareta.

Ha nu en fortsatt fin fredag och håll avstånd och tvätta händerna. Tidningen Älskade Östermalm chefredaktör Paulina Bylén skriver på ledarsidan ”We will meet again” och det gör vi.

 

Stor kram Hannah

Älskade Östermalm

Älskade Östermalm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *