Event

Grattiskram till 90 år

Hej Torsdag!

Hoppas ni mår bra och vi går mot ljusare tider. Snart är våren här på iallafall vad gäller både meteorologiska 20/3. Jag mår bra och är förväntansfull inför en stor händelse för mig. Återkommer om det.

Vill rapportera vilka event jag besökt sedan sist.

I söndags när jag kom in till stan igen efter underbar helg på Ingarö besökte jag Stockholms Matmarknad och beundrade fotokonst.

I måndags såg jag filmen Green Book som jag blev rekommenderad att se av en fransyska jag träffade i Italien för en tid sedan. Och som i en annan sevärd film dök en oväntad vänskap upp.

 

Jag har äntligen besökt Nationalmuseum efter den stora renoveringen. Sannolikt jag kommer återvända väldigt snart dit igen. Och då även avnjuta en lunch då jag blev imponerad av vår nationalskattkammare.

Visste ni att museet fick hederspris på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2019 och juryns motivering var följande ” En nationalskatt som lyckas förena historia med nutid i alla delar- från byggnadens strukturer och teknik till rummens färgsättning och servisen i restaurangen”

Efter det åkte jag till Waldemarsudde och tog del av Björn Wessman som är en färgsprakande landskapsmålare.

Grattiskram till 90 år

Jag har även fått äran att närvara när Owe Thörnqvist fyllde 90 år och höll i premiären av sin show Fest&final på Cirkus ute på Kungliga Djurgården. Jag är grymt imponerad av nyblivna 90-åringen att han har stenkoll. Han hade bjudit in Lill Lindfors, Anders T Olsson med flera och delade ut ett miljöpris till Greta Thunberg. Efter den härliga showen glada och upprymda bjöds vi på varm korv boogie. Jag fick äran träffa jubilaren himself och gav honom en Grattiskram till 90 år.

Nu skall jag arbeta med annat men återkommer senare idag med min kväll igår på invigningen av Synsams nya flaggskepp där jag provade på golf.

 

Kram Hannah

Grattiskram till 90 år

Grattiskram till 90 år

 

 

En reaktion på ”Grattiskram till 90 år

  1. Hej, jag heter “ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *