Event

Stockholm New York

Hej igen,

Vill rapportera från ett ypperligt trevligt event och det var invigningen av Synsams nya flaggskepp nämligen lokalen som tidigare huserats av både Skoman och Mc Donalds vid Norrmalmstorg.

Det är tydligen Europas största glasögonbutik med 6000 bågar!

Det var eventbyrån Wonderland med Mia Jorpes som höll i trådarna. Träffade Marina Kereklidou som är Creative Director på Synsam.

Jag provade solglasögon och tog chansen att hålla i en vänsterhänt golfklubba och provsvingade på den virtuella golfbanan, kul var det.

Stockholm New York

Nu är jag hemma efter en vernissage på CF Hill som innehöll både välgörenhet där 21 av Sveriges främsta konstnärer donerat verk som skall auktionerats ut till förmån för mångfald och alla människors lika värde genom Teskedsorden.

Sophie Mörner som delar med sig av sitt New York Community som många kanske tolkar som gränsöverskridande men jag finner det livsbejakande. Stockholm New York mina favoritstäder.

Ivar Kreuger

Älskar dessa paradvåningar. CF Hills art space med adressen Västra Trädgårdsgatan 9 huserar i ett 1600-tals palats. På 800 kvadratmeter kan du antingen njuta eller icke i underbar atmosfär.

Har du inte besökt grannfastigheten på Västra Trädgårdsgatan 15 så skall du bege dig dit. Jag har varit där åtminstone twice och väggarna skriker Ivar Kreuger. Mitt favoritrum är styrelserummet

Byggnaden beställdes av Kreuger och stod klar 1928. Palatset har ny ägare och heter nu Kapitel 8.

Får se var vi ses nästa gång antingen i min blogg eller förhoppningsvis på stan. Kom fram och säg hej Hannah så blir jag glad.

Lev väl kram Hannah

Stockholm New York

 

Stockholm New York

Stockholm New York Stockholm New York Stockholm New York

En reaktion på ”Stockholm New York

  1. Hej, jag heter “ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *