Fashionrestaurangtips

Fynda på auktion och restaurangtips

Hej Måndag,

Hoppas ni mår bra. Jag mår bra för jag har min underbara träning såsom löpning och cykelturer genom mitt Stockholm samtidigt som kul nätverkan.

Har besökt en del nya restauranger som jag även vill tipsa er om.

Spesso som är Stureplansgruppens nya flaggskepp. Du stiger in på Malmskillnadsgatan 38B och kanske blir lite förvirrad om du kommit rätt för du kommer in på CF Hills nya konstgalleri.
Jag har varit många gånger på CF Hills flaggskepp på Västra Trädgårdsgatan 9. Du styr dina steg mot hissen som tar dig 12 våningar upp till Milanoitalienaren där det gröna tar plats.

Vi provar Kungskrabba med dragonsalt. Tartar på svensk biff, gräddfil, grön chiliolja, parmesan och tomat. Sist men inte minst Hummerravioli, libbsticka, smörad hummerbuljong och dessutom
spenat mums.

Efter det slog vi oss ner på stora takaltanten där vi även spanar in NK:s paddelbanor och vidare träffar Vimal Kovac som såg till att vi trivs så mycket så vi blev kvar där nästan hela kvällen.

Fynda på auktion och restaurangtips

Ricordi som är Brasseriegruppens senaste öppning på Kungsträdgårdsgatan 18. På italienska betyder Ricordi minnen, det som jag också är så förtjust i.

Jag var där med mina döttrar på en mysig lunch i början på helgen. Där delade vi på tre rätter nämligen följande:

Halstrade kammusslor, risotto, vit sparris även pistage är ingredienserna i deras risotto.

 

Ragu bianco på kalv, vitt vin, karl-johan och tryffel i deras mumsiga pappardelle.

Maccheroni med rostad pumpa, burrata, friterad salvia och pangrattato.

 

Vi träffar Daniel Guven som tillsammans med sin bror Filip driver många av stans bästa krogar.

Måste tipsa er igen ni som gillar skor från olika fashion märken det är att ropa in på auktion. I lördags ropade jag in två nya skor från Prada och Miu Miu.

Nya skor från stora kända märken kan kosta massa tusenlappar. Ett par jag köpte för länge sen Saint Laurent med utropspris 2000 kr som jag kammade jag hem för slutpris 1000 kr plus slagavgift och andra avgifter. De är helt nya och prislappen satt kvar 795 euro. Det är ett fynd. Varför jag köper massa skor på auktion det är för skor slits snabbt. Väskor däremot köper jag bara på Louis Vuttion och Chanels flaggskepp vågar inte köpa dessa på auktion ja lite fegis.

Slutligen vill jag tacka mina vänner för alla roliga middagar och sådan varm energi.

 

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/work-hard-play-hard/

 

Kram Hannah

Fynda på auktion och restaurangtips

Fynda på auktion och restaurangtips Fynda på auktion och restaurangtips

Fynda på auktion och restaurangtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *