EventFashion

Bakom varje framgångsrik kvinna står en annan kvinna

Hej,

I går satte jag mig på pendeln och färden gick mot Uppsala, staden som jag inte besökt på många år. Var där för ett möte som föll väl ut. Jag träffade Anne Von Porat och vi insåg snabbt att vi har en hel del gemensamt. Bland annat “Familjen”, skall smälta allt innan jag berättar mera.

Efter det tog jag mig snabbt till pulsen i Kungsträdgården och Rockbjörnen. Jag var där som medföljande press för Max Nöje blogg av Cristina Funke. Ett fantastiskt event arrangerat av Aftonbladet genom eventbolaget Wonderland med trevliga Mia Jorpes i spetsen. Jag var så fylld av bra energi och träffade som alltid så många bra människor och vi lyfter varandra.

Det var så kul att se flera hordar med tjejfans som sprang så fort deras idoler kom upp på stora scenen. och de hördes kan jag berätta. Minns själv när jag var ung och åkte till Göteborg och såg Michael Jackson och stod utanför hans hotell och inbillade mig att om han bara fick syn på mig skulle det säga klick. Träffade Sophie Jahn Bolin med mig på bild nedan.

I morse ringde klockan sex och jag sprang krogrundan med min bästa löparvän.

Bakom varje framgångsrik kvinna står en annan kvinna

Klockan åtta infann jag mig på DownTown Camper för ett lanseringmöte av Moderata kvinnor. Det är rosa valstugan som ger möjlighet att digitalt besöka en valstuga inriktat mot storstadskvinnor.

Du kan ställa frågor till politikerna där. Anna König Jerlmyr som är Finansborgarrådskandidat betonade att otryggheten är en stor valfråga.

Sophia Granswed Baat som kandiderar till landstinget kom fram till mig. Dessutom hon skall bli mamma för första gången i februari, sånt härligt samtal om livet. Jag visade henne och hon laddade ner trygghetsappen PFO. Gör det du med och bli en mänsklig sköld tillsammans med oss.

Precis kommit hem från lunch och när jag sitter där och äter min smaskiga sashimi sallad som av en händelse ser jag mannen som fyller mig av åtrå. Ni minns han i drömmen. Livet är bra spännande.

Sist men inte minst ha en otroligt skön fortsatt torsdag och jag är så tacksam att ni läser mig!

Kram Hannah

Bakom varje framgångsrik kvinna står en annan kvinna

Bakom varje framgångsrik kvinna står en annan kvinna Bakom varje framgångsrik kvinna står en annan kvinna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *