FashionInredning

Välkomna hem till Hannah Gerner

Hej,

Jag har aldrig varit medveten om att jag är bra på inredning. Det är mina vänner som uttryckt:

“Arbetar du med inredning”

“Hannah allt är perfekt hemma hos dig”

Jag håller verkligen inte med. Har bott här i 19 år och kommer bo kvar av ekonomiska skäl. Lika viktigt är att jag anstränger mig för att ha en trevlig tillvaro.

Samtidigt har jag har dessutom haft mitt fokus på helt andra håll. Som mina barn, partner och så småningom arbete.

Olika stadsdelar

Bodde på söder i en etta när jag träffade min exman. Det var sent 1990-tal. Stadsdelen var inte alls som den är idag. Jag hade sjöutsikt över Östersjön.

Trivdes aldrig riktigt där för är ingen söder böna.
Minns en sommarnatt när jag promenerade ensam hem på Skeppsbron när dagsljuset började komma efter natten. Njöt av Stockholms skönhet så sagolikt. Plötsligt kom en vit rostig Volvo och stannade vid min sida. Jag kikade in och såg män och sprang sedan in i en av gamla Stans gränder.

Min nästa bostad blev på Kungsholmsgatan 80. Där förlovade jag mig på min 30-års dag men min stora lycka var att jag var gravid. Trivdes inte för blev vittnen till något hemskt och vittnade sedan i tingsrätten.

Välkomna hem till Hannah Gerner

Gick på en massa lägenhetsvisningar och siktet var Östermalm. Ville nog bo där för min mormor & morfar bodde på Ulrikagatan. Det kanske samtidigt kändes lite hemma.

I sommar har jag uppdaterat mitt hem för det är alltför lätt att bli hemmablind.
Gillar verkligen att fixa hemma. Målar bort skavanker och oljar in mina trägolv. Säljer fina ägodelar på Blocket för en billig penning och gör andra människor glada.

Konst intresserad

Välkomna hem till Hannah Gerner
Sist men inte minst så denna tavla ropade jag in på Lauritz för många år sedan. Vill ni ha konst som inte måste kosta en förmögenhet är mitt tips att följa nätauktioner. Speciellt under somrarna då kan ni fynda rejält.

Lägger ut fler bilder av mina rum. Skäms för jag har alldeles för mycket kläder. Den 29 september har en bloppis och hoppas få göra personer glada genom att sälja kläder, skor och accessoarer till fyndpris.

 

Önskar er alla en trevlig kväll.

 

Kram Hannah

 

Välkomna hem till Hannah Gerner Wall in closet Biblioteket Blev Fashion Walk in closet Välkomna hem till Hannah Gerner Välkomna hem till Hannah Gerner Välkomna hem till Hannah Gerner

Välkomna hem till Hannah Gerner

Välkomna hem till Hannah Gerner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *