Personligt

En privatdetektiv efter mig

Hej Fredag,

I morse sprang jag min löprunda genom vatten och snömodd med mina icebugs på mig. Är på toppenhumör och inte undra på.

En privatdetektiv efter mig

Kvinnohälsa

Läser nyheter om att upprepade aborter ökar och att det är 100 kvinnor som genomgår en abort i Sverige varje dag. Har arbetat med abort och preventivmedelsrådgivning under några år. Det känns fint. Gillar att vara samtalsbarnmorska. Tror jag lyckas ta bort en hel del skam från tjejerna och kvinnorna. Jag rekommenderar ofta en spiral med låga jämna hormonutsöndring.

Avbrytet samlag är ingen säker metod. Vidare för min egen del är jag lycklig mamma till min yngsta dotter  som kom till genom metoden. Och ”Natural Cycles” rekommenderar jag endast till kvinnor som vill bli gravid eller tycker det är ok med barn inom ett år.

 

Läste om Nyamko Sabuni att hon såklart är aktuell till posten som liberalernas nya partiledare. Hamnade bredvid henne på Sturehof. Jag hann få ett samtal med henne och jag gillar henne mycket. När hon ätit klart tog hon min hand och tackade mig för mitt arbete för bland annat GAPF. Så ska kvinnor bemöta varandra.

Alsace Vindagen

I måndags var jag inbjuden till Alsace Vindagen på anrika och mitt favorit hotell nämligen Grand Hotell. Jag promenerade i snöslasket hela vägen. Tur jag är social och den första jag träffade var Jeanette som är sommelier och skribent, så trevlig och kunnig.

Min konklusion är att Alsace viner ofta kan vara prisvärda och Riesling är hett. Jag ska beställa hem ett rieslingvin anno 2016 ”Evidence” organic från vinhuset Gustave Lorentz då jag får så otroligt mycket mer för pengarna att gå in på beställningssortimentet än att ta det som finns i butik.

En privatdetektiv efter mig

Jag uppgraderade min mobil i veckan och lovade charmtrollet M på Telenor Östermalmstorg att nämna att jag hade En privatdetektiv efter mig.

Privat detektiven fotograferar var jag parkerade min cykel och säkert massa annat. Det kommer mer om detta framöver men först önskar jag alla en supertrevlig helg.

Till sist nu tänder jag ett ljus för oss alla och önskar er en härlig energigivande fredagskväll. Själv skall jag på afterwork och sedan dessutom på middag på Milles.

Kram Hannah

En privatdetektiv efter mig

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *