Event

Hannah goes Rotary

Hej fredag,

Hoppas ni har det bra! Jag har haft det otroligt bra!

Denna vecka har jag besökt Uppsala auktions Kammare då det var vernissage på Lars Erik Falks kvarlåtenskap då han avled i augusti 2018. Det jag vet om honom är att han var gift med Kerstin Thorvall och de fick 3 söner tillsammans. Hans skulpturer finns att beskåda på många allmänna platser runt om i Sverige.

Hannah goes Rotary

Jag har även deltagit på en Rotary Lunch där jag blev tillfrågad om jag vill hålla en föreläsning om klimakteriet hos dem senare i vår. Jag visste inte mycket om Rotary men vet nu desto mer. Hannah goes Rotary.

Och så har det varit dags för årets första antikmässa och min egna debut och jag gillade den nästan blivit en antikdiggare!

Igår åkte jag ut till Älvsjömässan ånyo och deltog i The Collector´s awards. Man kan säga att det är antikbranschens egna Oscarsgala. Jag kände igen många antikprofiler och priser delades ut. Det var ju även Alla Hjärtans dag och mina föräldrar firade guldbröllop. Jag fick en bok som jag genast måste läsa.

Nu måste jag gå för att njuta av helgen.  Sist men inte minst i kväll blir det middag och imorgon Champagnemässa ute på underbara Djurgården.

Kram Hannah

Hannah goes Rotary

Hannah goes Rotary

Hannah goes Rotary

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *