EventSexualitet

En kvinnas lust

Hej,

Måste hålla er uppdaterade vad som händer med min dröm som jag hade härom natten. Ni som är nya läsare kan gå tillbaka till det jag skrivit om tidigare denna vecka. Allt är så konstigt att jag drömmer om en man jag faktiskt aldrig träffat IRL.

Jag brukar alltid säga att Stockholm är en liten by. Igår när jag blev bjuden på lunch av min väninna Eva gick han plötsligt förbi. Jag tror inte han såg mig.

Han har läst mig då vi är sammanlänkade nånstans där ute i den virtuella världen och alla undrar nu vem denna man är som jag drömde så djuriskt om men det förblir vår hemlighet.

I går kväll kom jag kånkades på en tavla som min väninna hade fått upp ögonen för och ville köpa av mig. Sagt och gjort så jag spatserade hela Karlavägen hem till henne. Vi blev vänner då våra ex män arbetade ihop. Hon berättade en hemlighet till mig första kvällen vi träffades för snart 20 år sedan och denna hemlighet behöll jag för mig själv som många andra förtroenden jag fått.

En kvinnas lust

Då plötsligt står mannen med stort M framför mig. Jag känner såklart igen honom.  Ända sedan jag gick ut offentligt om min dröm har jag känt att vi kommer ses men att mötet skulle ske så fort förstod jag inte.  Han säger

hej Hannah” och tar av sig sina solglasögon från Tom Ford.

Jag hade inte aning om att hans ögon var så stora och bruna. Blev alldeles varm och visste inte vad jag skulle säga. Jag började tala om tavlan jag bar på.

Jag vet inte om vi kommer ses igen. vi har inte bestämt något. Han är självklart smickrad både över drömmen och att jag valde att skriva om det och det förstår vi nog alla!

Igår fyllde min dotter Livia 15 år och hon delar födelsedag med Madonna och jag såg henne uppträda i Berlin 2008. Grattis Madonna 60 år. Jag har lyssnat mycket på henne ända sedan hon slog igenom stort med ”like a virgin” 1984. Minns jag bar många armband runt mina handleder och hade spetshandskar som den 13-åring jag då var. Madonna är banbrytande vad gäller den kvinnliga sexualiteten och som liknar mer den manliga

 

En kvinnas lust

Hallwylska Museet

Ikväll besökte jag Hallwylska museet. Där jag fick veta mer om Ellen som är Walther & Wilhelmina von Hallwyls dotter.

Ett event fint ordnat där moderatorn Benita Funke från Schweiziska ambassaden bjöd in oss till.

Jag och min väninna lyssnade till Stefano Ghisleris på piano. Har ni inte besökt denna plats så gör det, ett palats mitt i Stockholm.

Jag har varit där tidigare och rest tillbaka 100 år i tiden, älskar historia.

Många har hört av sig och vill jag berättar mer vilka kläder jag bär och kommer från nu visa mer min passion för fashion.

Sleep tight nu mina kära följare.

kram Hannah

En kvinnas lust

En kvinnas lustEn kvinnas lust

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *