Event

En högintensiv dag

Hemma efter en minst sagt välfylld dag. Vaknade i morse trött men blev mer än pigg när jag äntrade Downtown Campers Spa avdelning på våning 9 med fin utsikt över vårt älskade Stockholm.

En högintensiv dag

Blev genast fylld av positiv energi och smarrig frulle! 

Alex Catalan guidade oss genom hudlager och anti-aging och Midnattsols grundare Erik Sundquist berättade om sin resa och det skall bli så spännande att prova deras produkter.

En högintensiv dag


Efter press frukosten stannade jag och Platin, Nadia och Thobias  och njöt av spaavdelningen.  Badade pool simmade lite, satt i bastun och skrattade så underbart sånt ger livskraft!

Åt en härlig lunch med väninnor på Glashuset. Några av dem har jag inte sett på hela sommaren så det blev otroligt mysig stund.

En högintensiv dag

Jag gick sedan över till en väninna tvärs över gatan då hon hade vänner från Frankrike hemma. Efter det började min 12-stegs kurs på Hedvig Eleonora som jag kommer delta i ända till December månad.

Vill säga tack till Jasmine Svensson som är restaurangchef på Josefinas som gav mig biljetter till förhandsvisningen av Unga Astrid. Jag bjöd med mig ett härligt gäng vänner o vi njöt av filmen.

Jag har ju bloggat om Astrid Lindgren. Är ni nyfikna googla på ”måndags pomperipossa” så kommer min blogg upp direkt.

Jag tyckte mycket om filmen och kändes som ett segertåg när Maria Bonnevie som spelar Astrids mor skrider in i kyrkan. Vill inte avslöja mer då filmen har premiär på fredag. En eloge till Alba August som spelar Astrid Lindgren.

Imorgon tar Hannah sovmorgon och hoppas jag drömmer fina drömmar om en man jag kanske ska träffa och jag kommer ge honom en puss på kinden och utbrista:

– Du är en fin människa.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/positiv-energi-framat/

 

kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *