Event

Inspirerande Möten Kvinnliga Entreprenörer

Hej helgen,

 

Är hemma nu efter en mycket trevlig after-work på Glashuset. Jag är ensam hemma för kontemplation stillhet och tystnad det behöver jag som är en själ med mycket positiv energi. Jag tackar nej till mycket för att uppnå balans i mitt liv.

Inspirerande Möten Kvinnliga Entreprenörer

Inspirerande Möten Kvinnliga Entreprenörer

Jag träffade Bonnie Roupe’ , läs om henne på Wikipedia det hade jag gjort innan vårt möte och nu lyssnat på pod och lärt mig min hemläxa.

Hon har fått utmärkelser både från Affärsvärlden och Veckans affärer tidigt 2000-tal och korsat Nordatlanten och ishav. Det som binder oss tillsammans är att vi brinner för mödravård. Hon är grundaren till appen Min graviditet som är en virtuell Hannah alltså barnmorska.

Denna app har nerladdningar i 79 länder. Jag frågade Bonnie hur hon halkade in i mödravården. Hon berättar att när hon väntade sitt andra barn blev väldigt sjuk i havandeskapsförgiftning. Dessutom nära att mista livet. Det ledde till att hon fick passion och inspiration att få ut informationen lättillgänglig.

Jag laddade såklart ner appen och skapade en profil men bara på låtsas. Jag faktiskt är i klimakteriet och så nöjd med mina två döttrar jag har.

Kvinnliga entreprenörer

I går träffade jag Isabella Löwengrip och Elin Alemdar på ett Mastercard event på underbara ”Dippan” . Jag tvekade o ville inte ta en selfie med Isabella för jag är orolig att mina tonårs töser kommer tycka jag är pinsam men efter en stunds funderare tågade jag fram och sa:

– Hej, jag är Hannah Gerner barnmorska och som startade en blogg vid 46 års ålder.

Det är det som är fantastiskt du som läser min blogg du är ägare till ditt liv. Jag startade min blogg en natt i februari och jag är så tacksam att jag vågade för det har öppnat så många nya stigar i mitt liv.

Jag är så förbannat glad  för att många tycker den är intressant och spännande. Min åtrå lever och jag har inte träffat mannen än men kanske på måndag och jag vill bara vara vän.

Inspirerande Möten Kvinnliga Entreprenörer

Inspirerande Möten Med Kvinnliga Entreprenörer


 

 

Inspirerande Möten Med Kvinnliga Entreprenörer

 

Jag kommer höra av mig redan imorgon och leverera er min spaning på psykisk ohälsa.

 

Bästa kramen Hannah


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *