Event

Den Ultimata Guiden för Beteendeförändringar

Hej måndag!

Jag funderar nu mycket på en livsomställning. Jag har bra på många punkter. Väldigt roligt och socialt liv men vill ta in lite andra energier. Jag har tidigare varit så oerhört hungrig på ridning, skidåkning, tennis, matlagning och längtar nu tillbaka i lagom dos till det. Frågan är bara hur kommer jag ro i land med detta. Dessutom vill jag boka in spännande resor så jag har något att se fram emot och påbörja meditation om mornarna.

Den Ultimata Guiden för Beteendeförändringar

Vet ni vad som krävs för beteendeförändringar?

  • En känsla av meningsfullhet
  • Kunskap och färdigheter
  • Motivation
  • Självkänsla och självtillit
  • En trigger – som säger ”gör det nu” och regelbundet

Min trigger för mitt nya mindset var åtråmannen och vi får se om jag lyckas med min nya plan.

Så har den första snön fallit och det är väldigt mörkt ute.

Stureplanskliniken

I onsdags besökte jag Sällskapet Jag deltog i ett fantastiskt trevligt event komponerat av Alexander Erwik och det var Stureplanskliniken som var hans uppdragsgivare för kvällen. Jag fick förtroende för klinikens grundare o läkare Pyra Haglund och har bokat en tid till henne i december. Fick lära mig massa matnyttigt om olika behandlingar och kommer skicka en god vän till Pyra då de har en behandling Belkyra mot dubbelhaka.

Det råder fotoförbud på Sällskapet men ni håller väl tyst om detta.

Blev bjuden på snittar, vin och en generös goodiebag.

Det råder fotoförbud på Sällskapet men ni håller väl tyst om detta.

Sen väntade min vän Christos Neo på oss med födelsedagsparty på hans glashus. och oj vilket party det blev. Så generöst med mat, musik och champagne och jag ville aldrig gå hem.

Slutligen snart kommer mina döttrar hem till mig och jag har massa arbete och skall laga middag.

Ha en härlig start på er vecka

Kram Hannah

Den Ultimata Guiden för Beteendeförändringar

Den Ultimata Guiden för Beteendeförändringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *