corona

Corona Kram Från Hannah

Hej Tisdag,

I dag har Folkhälsomyndigheten flaggat för mycket hög risk för spridning av Coronaviruset i Sverige. Så här får ni en Corona Kram Från Hannah.

Jag försöker så gott det går att skydda mig avbokade utlandsresor ända sedan i julas samtidigt beställt stora mängder handsprit. Slutade ta människor i hand tidigt. Har handskar på mig utomhus och sist men inte minst det första jag gör hemma är att tvätta händerna noga. Den rutinen har jag sedan gammalt.

I dag mejlade jag ut till mina gäster till mitt nästa event “Gotland” som jag skall ha den 28 mars och skrev att det i nuläget är osäkert om eventet kommer bli av.

Jag arbetar hemifrån 100% från förra veckan. Det handlar inte bara om mig, min familj och vänner utan vi skall alla känna ansvar för våra medmänniskor.

Internationella Kvinnodagen

Jag firade Internationella Kvinnodagen tillsammans med de mest kunniga inom och förtryck uppe på GAPF: s kontor. Där träffade jag många experter på ämnet.

Hårets mästare

Igår hade jag tid hos Roger Morgan och blev så fin i håret och som alltid mycket positiv energi och ser så fram emot att fira hans 70-års dag längre fram.

Corona Kram Från Hannah

Slutligen är att filmen “Made In China” regisserad av Vincent De Montleau där jag medverkar i finns sedan några dagar tillgänglig på YouTube.

Sist men icke minst bloggtips https://hannahgerner.se/bakom-mina-solglasogon/

 

Corona Kram Från Hannah

Corona Kram Från Hannah

Corona Kram Från Hannah

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *