Relationer

Bakom mina solglasögon

 

Hej,

Nora klev på den stora båten i Miami efter en vecka på Aruba. Hon ville inte följa med på resan men då hon hade betalat 50 000 kr hängde hon med men hon älskade inte mannen som var kontrollerande och svartsjuk. Nora ville inte dölja blåtiran och bar inte solglasögon. Hon tog på sig skulden.

Bakom mina solglasögon

Bakom mina solglasögon

Middagen på båten första kvällen var fantastisk, utsökt mat och dryck och hon kände sig lycklig. Efter middagen gick de ner till casinot där mannen vann en del pengar till Noras förtjusning. Hon applåderade och tog ett fotografi.

Helt plötsligt exploderade mannen och hans ansikte blev rött och argt sa att man får inte fotografera här. Nora sa:

Älskling, jag går och lägger mig”.

Noras mor ringde och sa:

”Snälla kom hem, jag är orolig för dig

Bakom mina solglasögon

Mitt i natten vaknade Nora av att mannen kom hem och han satte sig över henne och tog stryptag och spottade henne i ansiktet.
Nora blev rädd och tänkte att denna man kommer kasta henne överbord. Hon tog sin badrock och flydde in på toaletten. Där grät hon hejdlöst. Efter några timmar låste hon upp låset och sprang ner till receptionen.

My boyfriend is beting me“.

Personalen hade lagt märke till mannen redan då de steg ombord. Han såg aggressiv ut och att Nora hade en blåtira. Personalen frågade till gråtande Nora om hon ville hoppa av eller stanna.

Nora stannade till personalens belåtenhet.

Karibienkryssning

Hon bar inga solglasögon under veckan och fick många hyllningar. Besökte St Martin som har världens mest läskiga landningsbana. Låg på stranden medans planen kom en efter en. Nora läste sedan i tidningen att en kvinna omkom där och då. Hon besökte St Thomas och köpte dessutom en väska som minne.

Nora kom sedan hem och gick  till mannen som misshandlat henne med den begagnade förlovningsringen han givit henne på Aruba och sa:

Jag vill ge tillbaka denna ring då vi inte passar ihop”.

Mitt råd är att sälja ringen men det gjorde han inte. Jag tror denna ring kommit på flera kvinnor efter mig. Jag är glad och tacksam som lämnade honom men han hör av sig till mig väldigt ofta men jag svarar icke.

Något Nora förträngt är att mannen som misshandlat henne brutalt är hennes ärr på hennes fötter efter att han som storrökare brände henne med hans cigaretter.

Bakom mina solglasögon

 

Till sist ha en fortsatt trevlig söndag kära läsare

Kram Hannah

 

 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Bakom mina solglasögon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *