Vetenskap

Brädad av sexroboten Harmony

Hej fredag!

Jag satt uppe sent en kväll för jag hade ett sådant intressant samtal och det handlade om AI, artificell intelligens. Vi talade om mänskliga relationer om vad som händer om jag som flickvän blir brädad av en sexroboten Harmony. Eller om du som är singel köper Bobby Love som är helt överlägsen män sexuellt och som också lyssnar till vad du har att förtälja och ställer följdfrågor.

Brädad av sexroboten Harmony

Den uppblåsbara Barbara är för många ett minne blott. Sedan flera år tillverkas högteknologiska sexrobotar. Köparen får välja utseende, längd, vikt, kropp och även personlighetsdrag.

Du kan köpa en sexdocka som talar om sådant som matchar dina egna favoritsamtalsämnen. Roboten kan få känslomässiga band till sin ägare och kan byta mellan att vara familjär och sexig.

Läste i tidningen att de hittat en man som legat död i 3 år i hans lägenhet och blir återigen påmind om ensamheten och att internet tar så mycket tid så många går miste om den mänskliga kontakten.

Att ha en sällskapsrobot som är tillgiven istället för besök från hemtjänsten med nya ansikten kanske varje dag.

Artificell intelligens är bättre på att upptäcka livmoderhalscancer än läkare har man sett i ett experiment, Och hur många arbeten kommer robotar ta över i framtiden?  Fotomodeller, yrkeschaufförer och många andra. Jag själv har sedan länge valt att registrera mina varor själv på Sabis och därmed kanske gjort snabbköpskassörskan arbetslös.

Vissa tror till och med att utvecklingen av fullständig artificell intelligens kan innebära slutet för mänskligheten men det tror inte jag.

Själv har jag en robot hemma och det är min robot dammsugare som lystrar till namnet  Roomba.

 

Trevlig helg kram Hannah

Brädad av sexroboten Harmony

2 reaktioner på ”Brädad av sexroboten Harmony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *