Kultur

Bra besked i dag

Hej Torsdag!

Vaknade utsövd i morse och tog på mina träningskläder och drog ut på en joggingrunda. Sprang ut på Djurgården. Över Folke Bernadottes bro och spanade in dessa monumentala skulpturer. Av Alice Aycock som ni nu kan beundra på kungliga Djurgården.
Hennes utställning är den första som arrangeras i Prinsessans Estelles Kulturstiftelses regi.
Jag såg endast två skulpturer av sex så jag kommer jogga förbi på söndag då utställningen är klar och då det är invigning helt digital såklart.

I dag åkte jag till Ekerö för provtagning och tog med min mor som var en utmärkt assistent till mig med full skyddsutrustning.

Vill ni vi skall komma ut till er med vår buss hör av er. Vi tar tester på er utomhus då det är mindre risk för smittspridning.

Idag är jag glad och min vän på Gotland att vi nu kan planera sommaren lite bättre med trevliga små tillställningar med självklart med två meters avstånd. Jag tänker främst på Ekonomin då många kämpar för att överleva.

Bra besked i dag

Igår hade jag affärslunch med ett nytt spännande projekt som jag kommer berätta om senare. Bra besked i dag.

Idag är jag glad och min vän på Gotland att vi nu kan planera sommaren lite bättre med trevliga små tillställningar med självklart med två meters avstånd. Jag tänker främst på Ekonomin då många kämpar för att överleva.

Jag kommer arbeta hela sommaren men blir nog några lediga dagar.

Stor kram Hannah

Bra besked i dag

Bra besked i dag

Bra besked i dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *