Psykologi

Anknytning och Sex lockar

Hej måndag!

Så underbart med ljuset på mornarna. Har inte skrivit nu på ett tag utan jag förbereder ett föredrag jag skall hålla om klimakteriet. Min blogg om klimakteriet var min mest lästa blogg men nu har Anknytning och sex  gått om och ligger i toppen enligt min statistik. Anknytning och Sex lockar.

Anknytning och Sex lockar

Apropå anknytning så vill jag sända en tanke och kunskap till er föräldrar därute. Jag ser er då och då på stan som ger flaska med näring till sitt älskade barn. Samtidigt talar med i sin mobil. Eller sitter och lunchar kan det ha påverkan på individens egna nära känslomässiga relationen från vaggan till graven.

Människolivet börjar med anknytningen. Det livslånga band av kärlek eller sviken kärlek som barnet knyter an till den person eller personer som finns i dess närhet.

Jag har lärt mig att ögonkontakt och mycket kroppskontakt ger en trygg anknytning.

Är så glad och tacksam för jag har fått en katalog som jag då länge velat ha i mitt ägo och nu äntligen. Det är en auktionskatalog som hölls på Christies i New York City 1999 med Marilyn Monroes tillhörigheter.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/en-privatdetektiv-efter-mig/

Fortsatt trevlig kväll kram Hannah

Anknytning och Sex lockar

Anknytning och Sex lockar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *