Resor

Aldrig mer New York

Hej,

Det är så underbart att bo där jag bor för jag hör fågelkvitter just nu på Värtavägen 18.

Dagarna flyger iväg och det är som min far sa att det kommer dessutom gå snabbare med åren och han har så rätt.

Jag råkade säga till en vän att det kanske är dags att åka till min favoritstad New York snart igen. Hon sa –

“Hannah jag tycker inte du skall åka dit”. “Till och med de rika klagar hur dyrt det är”.

Jag ser ofta kineser och andra lyckliga i kön till Louis Vuitton i Stockholm och jag förstår dem. Jag själv hoppar NYC och har bokat en resa till Albanien.

Vill du ha koll på de billigaste resmålen nu i Europa så är det Turkiet, Bulgarien, Serbien, Rumänien och dit jag skall åka.

Aldrig mer New York

Jag har varit i New York åtminstone 4 gånger till och med sprang New York Maraton 2014. Dubai har jag besökt två gånger. Jag älskar New York och tror jag kommer tillbaka dit för jag skall besöka Hotel Chelsea som jag missat. Kommer även stanna till ett tag på trappan till Dakota Building där en av mina största idoler sköts till döds.

Däremot har jag ingen lust att besöka Dubai igen. Länder som förbjuder abort men samtidigt är jag medveten om hotet mot oss kvinnor och vad som hänt i USA.

Nu ser jag fram emot en ny erfarenhet i livet och det är att bryggsegla.  Min man har köpt segelbåt som kommer ligga på Lidingö nämligen Bosö Båtklubb. Blir grymt att göra som min pappa gjorde när jag var liten flicka i Åkersberga. Att cykla ner till Åkers Kanal och bara softa i båten till härliga ofarliga småvågor och till världens bästa svenska sommar.

Sist men inte minst blogg tips https://hannahgerner.se/hannah-bloppis-pa-ostermalmstorg/

 

Kram Hannah

 

Aldrig mer New York Aldrig mer New York Aldrig mer New York Aldrig mer New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *