Personligt

Hannah Bloppis På Östermalmstorg

Hej fredag,

Hur ni mår därute? Jag vet att många inte mår bra och det blev dessutom uppenbart för mig i helgen. Det lär ju inte bli bättre att sno min mobil eller hur?

Jag var bjuden till världens finaste kvinna som firade 40 år och därtill kommer att jag fick dessutom ta med min nya pojkvän. Vi åkte Roslagsbanan ut till Åkersberga där jag växte upp. Jag visade min pojkvän vår villa där jag tidigare bodde under tonårstiden.

Vi kom till finaste bästa partyt med så mycket familj, kärlek, mat och samtidigt magdans.

Jag gav födelsebarnet Östermalms Champagne som jag hoppas hon kommer njuta tillsammans snart med någon speciell.

Min mobil var plötsligt borta och den går inte obemärkt förbi. Jag har ett “Emily In Paris” skal så det är svårt att ta fel mobil.

Jag trodde ju såklart att jag skulle få den tillbaka men det visade sig att någon som jag kanske “känner” tog den och kastade den på Kungsholmen i ett område som är inhängnat.

Min pojkvän sa det. Adam på Telenor Östermalmstorg sa han inte var förvånad.

Det fanns inte på min världskarta att någon vill mig så illa och vill skada mig.

Hur kan man vara avundsjuk på mig en 51 årig kärring med höftproblem? Eller är det någon slags bitterhet eller dessutom ett drogproblem?

Hannah Bloppis På Östermalmstorg

Igår var jag bjuden till Smörrebröd där Dennis Wedin berättade om framtiden för Östermalmstorg att det kommer ta tid att det blir bra igen. Hade nöjet att träffa entreprenörer och vidare engagerade människor från Östermalmstorgs vänner. Blev inbjuden av Theréz Randquist. Jag kan bara sammanfatta det med att politik och stadsbyggnadsdebatten är trög. Ska vi behöva vänta till oktober 2025 till Östermalmstorg blir levande igen? Där det varit torghandel sedan 1722.

Slutligen jag har lust att köra min Bloppis där och bjuda alla på Östermalms Champagne.

Sist men inte minst bloggtips

https://hannahgerner.se/lycka-arbeta-i-sjukvarden/

Stor kram och kärlek från Hannah

 

55B83E4F-D414-4960-A34A-35967F9B1002 Hannah Bloppis På Östermalmstorg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *