Personligt

Ta er till Nobelparken

Hej kära läsare, jag är i djup sorg då min mamma är död men jag vill ändå publicera en blogg jag skrev innan.

“Hoppas ni mår. Jag mår bra tack och njuter av Stockholm. Arbetar ströpass och sedan är jag ute och seglar med min partner i fantastiska Stockholms skärgård. Jag är ganska rastlös så det passar mig perfekt. Jag är också självständig och behöver nu deg för jag och en väninna skall åka till Alaska i September.

Lyssnar som alltid på Sommar i p1. Det är så härligt att knäppa på kl 07.00 när den släpps när jag åker till Farsta respektive till Nacka. Min dröm är ju att få sommarprata.

För några dagar sedan var jag och min partner ute och joggade. Vi joggade bland annat i Nobelparken för jag ville visa stället där jag tränade inför Kebnekaise som jag besteg 2021. Då upptäckte jag dessa nya skulpturer som jag icke sett tidigare och vill dela med er.

Ta er till Nobelparken

Nobelparken är en något anonym park som ligger vid Strandvägens östra del, avgränsad i norr av Dag Hammarskjölds väg och i söder av Djurgårdsbrunnsviken. Huvuddelen av parken utgörs av ett träd klätt berg. Jag vet att många förskolor brukar komma hit.

Ser på Sim VM i Fukuoka och minns tillbaka på min barndom. Jag var duktig simmerska och tränade innan skolan och efter. Tack pappa som köpte mellanmål till mig, en fralla med dryck. Ställde mig på startpallen och bestämde mig nu skall jag vinna och det gjorde jag. Jag gick hem och visade alla guldmedaljer. Då kom hela min familj på läktaren och såg mig vinna mer guld.

Jag slutade med simning och mina tränare ringde och skällde ut mina föräldrar. Ångrar idag att jag slutade med min simning.  Jag föddes på Nacka Sjuhus men växte upp i Åkersberga. Jag ville ta mig därifrån tidigt. Vi var fattiga och annorlunda. Första gången jag flög med ett flygplan var sommaren 1988 i juni Jag besökte Göteborg och såg Michael Jackson uppträda och jag var hemligt förälskad i honom. Efter konserten gick jag till hans hotell. Min kärlek till M tog slut efter att jag fick veta att han var pedofil.

Jag saknar Marika min syster och vet att hennes död är ett trauma. Men mitt största trauma är min skilsmässa.Lev bäst nu denna korta tid på jorden vi har stor kram Hannah”

Sist men inte minst bloggtips  https://hannahgerner.se/jag-har-akt-ubat/ ‎

Ta er till NobelparkenTa er till NobelparkenTa er till Nobelparken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *