Resor

Sovit i samma säng som Clint Eastwood

Hej onsdag!

 

Är nu tillbaka i Stockholm sedan några veckor och minns min sommar med glädje.

Sovit i samma säng som Clint Eastwood

Jag tillbringade mina sista semesterdagar på Mallorca och hade turen att få uppleva fincan Can Martorell. Ett paradis på jorden där både Clint Eastwood och David Cameron spenderat tid. Där har jag simmat och spelat tennis och löptränat på ägorna och njutit av den underbara trädgården.

 

Puerto Pollenca

Vandrade i bergen i Puerto Pollenca. En sträcka som tog 45 minuter där vi träffade bergsgetter. Vägen tog oss till Cala Boquer. En underbar skyddad vik där vi badade sen gick vi samma sträcka tillbaka. Underbart något jag rekommenderar.

Tänker på spanska vandringsleden Santiago de Compostele och boken ”En kvinnas resa” av Agneta Sjödin. En vandring som dessutom finns på min bucket list är denna pilgrimsfärd på 80 mil.

Sovit i samma säng som Clint Eastwood

 

Sovit i samma säng som Clint Eastwood Sovit i samma säng som Clint Eastwood

 

Igår kväll deltog jag i årets andra kräftskiva och det vi alla hade gemensamt var att vi haft barn i Carlssons skola Jag minns så väl 2008 året min Evilda började på Carlssons och då hon och jag var och hälsade på innan skolstart hur hon plötsligt  “blev stor” som genom ett trollslag.

Nu är min era som “Carlsson Mamma” över. Bläddrar i Pia Lindbergs bok som hon skrev efter 18 år som rektor. I den finner jag min dotter Livias självporträtt, något alla elever får göra när de börjar “nollan”.

Något som jag ägnat tid med både i år och förra året är att peppat mina döttrar då de stått som reserv till skolor de vill gå på under deras gymnasietid och jag har sagt:

Det kommer ordna sig” Att genom positivt tänkande och vilja av stål kommer allt gå i din väg! Och mycket riktigt nu går de i skolor de vill.

Nu skall jag ta på mina rosa glasögon och ge mig ut i svampskogen för imorgon skall jag vara värdinna på årets tredje kräftskiva.

Sist men inte minst bloggtips

Kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *