Resor

Vykort från Ibiza

Hej  onsdag!

Här kommer en blogg från Ibiza. Äntligen kom jag till denna ö och jag vill återvända kanske till och med köpa en liten studio.

Vykort från Ibiza

Så nära paradiset man kan komma. Vi blandar att spana in kända DJ:s på Ushuaïa och åka på roadtrips över ön och uppleva San Antonio och åka tillbaka i tidsmaskin väldigt många år tillbaka på 60-talet då man kunde ta en charterresa med Spies för 399 kr.

Lyssnar på sommar och det som slår mig i år igen är att mycket handlar om makt under vårt liv. I många relationer att det är en ständig maktkamp.

Jag läser mellan raderna av Löwengrip.  Hon vill inte att någon ska bestämma att hon inte får läsa sina mejl efter klockan nio på kvällarna och separerade. Skulle gärna träffa Löwengrip mer privat än tidigare. Fängslas av hennes historia då det gäller hennes mamma och pappa och många frågor hänger i luften.

Lyssnar intensivt frenetiskt på Carin Rodebjers livsresa. Vi är nästan jämngamla och har förlorat varsin syster. Tårarna trillar lika mycket som till Stina Wollters timme. Jag har också följt många

starka kvinnors resa såsom Coco Chanel, Edith Phiaf och kvinnohistorian är viktig att kunna och förstå.

Harville Hendrix den världsberömde relationsexperten har sagt att det inte handlar om att finna den perfekte partnern utan att bli den själv, vad tror ni om det?

Nu har jag precis 42 timmar kvar i paradiset så måste runda av.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/mitt-foredrag-pa-rotary/

Kram Hannah

Vykort från Ibiza

Vykort från Ibiza

 

Vykort från Ibiza

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *