Event

Pride Och Nya Lagar

H a p p y P r i d e

Pride Och Nya Lagar

Så trevlig tillställning @ervikcommunication och Navid Kabiri och Clean Pride  ställde till med.  Alla va där och en kavalkad av färgsprakande kreationer, får se om Gabriel Fontana utmärkte sig mest även i år.

Träffade många nya bekanta och fick glitter på mina käkben av @Dashl.. och diggade musiken. Den enda jag saknade var en solfjäder.

Nya Lagar

Från idag är det förbjudet i Danmark att bära plagg som täcker ansiktet, som burka och niqad på offentliga platser.

Även Belgien, Frankrike och Österrike har infört liknande förbud. Jag har varit på föreläsningar i Riksdagen och läst mycket innan jag tagit ställning.

Det dags för iranska myndigheter att sluta trakassera, häkta och fängsla kvinnorättsförsvarare som fredligt protesterar mot Irans diskriminerande lagar om slöjtvång.

I Iran kämpar kvinnor med livet som insats för att demonstrera mot slöjdtvånget. Kriminaliseringen av kvinnor och flickor som inte bär slöja är en extrem form av könsbaserad diskriminering.

Istället för förföljelse och fängslande av kvinnor som står upp mot denna orättvisa borde de iranska myndigheterna snabbt och ovillkorligt släppa alla kvinnorättsförsvarare som häktats för fredlig aktivism

 

På lördag kommer jag gå i Pride Paraden i kampen mot den största symbolen för det patriarkala kvinnoförtrycket. Kom och titta då!

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/jag-ar-annorlund…ch-vill-vara-det/

 

Kram Hannah

Pride Och Nya Lagar

Pride Och Nya Lagar

Pride Och Nya Lagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *