Personligt

När tiden stannar till

Hej Sköna Söndag!

Jag är i stor sorg då min mamma är död. Igår grät jag för första gången. Idag har jag också gråtit. Jag har så mycket att berätta, min mor sa att jag skall vänta när hon och pappa är döda. Nu är de båda döda. De dog med 1 och ett halvt års mellanrum. Mina föräldrar var gifta i 52 år. Det är en intressant resa.

Länge sedan jag skrev i min blogg men jag tycker om att skriva fastän det är omodernt.

Jag träffade Carin Götblad för några veckor sedan. Hon berättade för mig att vi ligger långt efter i cyber säkerheten. Det är ju konstigt att när man googlar till exempel mig får upp hur stort jag bor och ” Till vänster fem våningar upp”. Hon är numera polismästare för NOA med skyddad identitet såklart. Hon berättade vidare att det pågår flera utredningar med 14- åriga pojkar som dödat människor med rena IS metoder.

När tiden stannar till

Sedan besökte jag “Beauty Week” tillsammans med mina döttrar. Ett härligt event som fullkomligen sprudlar av positiv energi något jag behöver. Efter det åt vi lunch på Brasserie Bobonne

Jag fick förfrågan att ta en liten avstickare till Göteborg vilket jag gjorde. Besökte Göteborgs Konstmuseum och mycket annat. Åkte tåg vilket jag älskar. Blev såklart lite problem med växlar men de skötte det perfekt.

Efter det var jag på glöggfest hos ett parti där träffade jag W som bjöd mig med till Uppsala Auktionskammare som jag verkligen tycker om.

Ikväll har jag varit på bio ensam och sett filmen “Priscilla” och hon gjorde slut av samma anledning som jag gjorde med min senaste fling. Jag känner ett sådant äckel och vet inte när jag kommer närma mig någon igen. Såklart har jag kysst någon och sovit tillsammans med någon men inget mer.

 

 

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/bara-beroende-av-mig/

 

Kram Hannah

När tiden stannar till När tiden stannar till När tiden stannar till När tiden stannar till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *