Sex och samlevnad

Mad About the Boy

Hej!

Hoppas läget är bra med mig är det helt ok. Jag mår alltid bra när jag känner min frihet och dessutom få göra det jag vill och tillika inte ha ett plåster på mig.

I fredags hade jag spännande samtal med mina kära kollegor och vi talade om män. Jag vet mycket om män och ytterligare om deras drifter. Historien kommer alltid att upprepa sig.

Vad är en Casanova ? Vi tänker kvinnotjusare. För dem har sex varken med sexuell njutning eller vidare med kärlek att göra. Sex är ett medel att uppnå en känsla av helhet. Den känslan saknar den sexberoende mannen. Sex kan för honom vara det enda sättet att lindra en mer eller mindre konstant oro.

Mad About the Boy

Don Juan är en mer mörkare och framförallt en grymmare gestalt än Casanova. Don Juan förför och lämnar kvinnan när förförelsen är fullbordad. Han åtrår henne inte utan hans strävan är att bryta ner hennes motstånd. Han kan förödmjuka kvinnan på ett sätt som är främmande för Casanova.

Otrohet är mer vanligt än ovanligt i långa kärleksrelationer för vi är djuriska och vår sexualitet är en mycket stark drift. Inte sällan vågar jag påstå, kan mannens otrohet vara en fientlighet eller aggressivitet gentemot partnern. Att bedra blir ett sätt att visa sin makt.

Män som har sexuell beroendeproblematik kan beskriva sitt beteende som en cykel. Den inleds med att han börjar tänka på sex. Vidare tankar som alltmer bemäktigar sig och som dessutom fyller honom. Efter det leder det till slutligen att köpa sexuella tjänster, porrsurfa och ha sex på nätet.

Min jul var fin och lugn. På julafton åt jag och min ena dotter middag på Grand hotel, så skönt att slippa allt bestyr. Juldagen var jag hos min kusin med stor del av släkten så underbart. Nyårsafton var lugn och harmonisk. Jag behövde det för att sammanfatta 2023 som varit som en stormvind.

Slutligen nu är 2024 här och jag hoppas det blir ett fint år med mina döttrar och en massa vänner. Dessutom hoppas jag på ett nytt spännande projekt som jag nu skall läsa mig in på.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/nar-tiden-stannar-till/

Kram Hannah

Mad About the Boy Mad About the Boy Mad About the Boy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *