Event

Bara beroende av mig

Hej härliga torsdag,

Hoppas ni mår bra. Jag mår bra och såsom känner mig hel.

Nätverking såsom umgänge gillar jag exempelvis för några veckor sedan stod jag i baren på Riche. Kvällar jag älskar mest är när människor kommer fram och säger hej. Detta hände denna kväll. Efter några veckor fick jag en inbjudan till ett event som jag tackade ja till. Det som lockade var att det handlar om kvinnor och ekonomi. Något som jag har bloggat flera gånger om tidigare men nu skall jag skriva om denna kvällen. Det belyser att stärka kvinnors ekonomiska självförtroende.

Jag gick dit ensam således har varit hes sedan några dagar. Det är så kul för så många kom fram, en sa:

“Hej du ser intressant ut”.

Livet ger så mycket mer när man är en social varelse och är oftast vänlig. Jag är så tacksam alla är ofta vänliga och skötsamma gentemot mig.

Man bör lägga undan pengar för sig själv och aldrig vara beroende av varken en man eller stanna på ett arbete man inte trivs med. Vad händer om din partner dör?

Våga tala om pengar.  Det vill säga vem gör det? Jo jag.

Bara beroende av mig

När jag blev fick frågan att sitta i styrelsen i styrelsen för vår bostadsrättsförening Ryttaren 14 hade det belyser att jag hade ingen koll alls. Det slutade med att jag blev ägare till vår bostadsrätt och satt i styrelsen i 15 år. Tack Bengt för du så gärna ville ha mig i din styrelse och för all kunskap jag fått.

Har ni koll? Jag kan tipsa er att ha en bred index fond som följer allt som händer i världen. Utöver detta har jag inga bra tips att ge. Jag är typiskt kvinnlig fegis.

Slutligen kom min dotter och höll mig sällskap och hon till min förtjusning tycker hon numera att det är jätte trevlig att hänga med mamma för vi fick jättelika goodiebags.

Jag är stolt för jag är Bara beroende av mig.

 

 

Sist men inte minst blogg tips https://hannahgerner.se/en-av-sju-dodssynderna__trashed/

 

Kram Hannah

Bara beroende av mig

Bara beroende av mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *