Kultur

Känslosam på Operan

Hej onsdag!

Igår besökte jag Kungliga Operan då min käre vän David bjöd mig. Vi infann våra platser i Hovlogen där det är klädkod mörk kostym. Vi njöt av ”Törnrosa” som är en av de största klassiska baletterna.

Jag har inte besökt Operan så värst många gånger i mitt liv. Minns jag var här med min syster på Opera en gång sen tagit hit mina döttrar både på ”Rödluvan” och ”Nötknäpparen”.

Känslosam på Operan

Birgitta Svenden är operachef:

”Att låta de gamla berättelserna bli begripliga så att vi känner att de egentligen handlar om våra liv idag. Vi går igenom dramatiska händelser ur våra liv, upplever samma känslor av sorg, glädje, lycka och problem låt bara musiken gripa tag i dig då kommer du få en upplevelse som kan förändra ditt liv på flera sätt”

Jag hoppas få följa med David på hans absolut favoritopera ”La Boheme” som har nypremiär 17/12. Kärlek på hög nivå, spännande.

Efter nästan tre timmar att vara Känslosam på Operan var vi hungriga och avslutade vår kväll med en god supé på Operabaren.

Känslosam på Operan

Känslosam på Operan

Hann med en kort visit på Auktionsverket innan och blev förtjust och kanske lägger ett bud på dessa:

Önskar lite mer fotokonst hemma.

Slutligen ha en skön onsdag. Själv ska jag ut och springa nu och återkommer såklart väldigt snart igen, skall på två event idag.

 

kram Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *