Livet

Kan vi rädda jordklotet

Senast jag besökte min frisör Roger Morgan och fick nya blonda slingor i mitt hårsvall som annars skulle vara grått är det alltid så kul att gå ner på stan då känner jag mig vacker. Min mor var inte sen att ta bussen från Norra Djurgårdsstaden för att möta upp mig vid Stureplan. Vi gick in till bästa H&M Home. Jag hade varit innan tidigare på den andra affären som gäller i Stockholm och den heter & Other stories.

När vi korsade över Stureplan sa några unga killar:

“Vill ni ha en kopp kaffe”

Jag tackade ja för var lite trött för varit uppe typ hela natten och kollat Netflix serier.

Jag lade märke till att det stod på min kopp 20 kr om jag typ pantar muggen. Klart detta är ett PR trick men ändå en välvilja till en bättre värld. Företaget heter & Repeat

En av mina rutiner är att gå till Östermalmsgatan för återvinning. Det är väldigt poppis där träffar jag grannar och nästgårds för vi vill alla ta ansvar för kommande generationer. Mår alltid så grymt bra när jag kastar ner alla champagneflaskor som människor har druckit på mina efterfester under pandemin.

Kommer ni ihåg förr när det var pinsamt att handla second hand. Idag är det som gäller. Under många år lämnade jag in mina kläder till Tant Gredelins Garderob på karlavägen och de var alltid så snälla:

“Du har så fina kläder”

Nu ska de stänga efter tror 29 år. Min favorit vintage som äger är Arkivet som på Östermalm är beläget precis där min ex man bor.

Kan vi rädda jordklotet

Jag hade en väninna tvärs över gatan som ibland berättade om sin bror, jag har bra minne och minns.

Under pandemin blev jag bjuden på ett party hos en älskvärd vän och träffade en man.

Det visade sig såklart att han var brorsan och är idag VD för Renewcell. Företaget som räddar modevärlden genom kemisk återvinning.

Företaget har lyssnat på en tonåring som blivit känd i hela världen och jag älskar att gå till HM med mina kläder och får en check på 50 kronor och då handlar jag på HM Home med glädje.

Sistt men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/fynda-pa-auktion…h-restaurangtips/

Kram Hannah

Kan vi rädda jordklotet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *