Jubilar

Kärlekshyllning till forna kärnfamiljen

Hej Fredag,

Hoppas ni mår bra. Tänk att det är sommar nu juni månad så vacker och naturen är dessutom så väldoftande. Sommaren 2021 kommer bli väldigt bra känner bara det på mig och är du positiv inställd slår ofta dina drömmar in.

Jag vaknade i morse med pirr i magen. Denna dag är en stor dag främst för min dotter E som tar studenten. Dagen är även extremt stor för mig och vi andra i forna kärnfamiljen. Vi lyckades och känner mig varm i mitt hjärta.

Träffade min ex man och han frågade om mitt liv och jag berättade att jag kommer arbeta hela sommaren och även att jag kommer bestiga keb i början av augusti.

Kärlekshyllning till forna kärnfamiljen

Har precis vinkat av min dotter E vid Biskopsudden när hon äntrade båten Evert Taube som skulle ta henne och hennes klasskamrater till en välbehövd lunch. Jag hängde en liten Moet runt min dotters hals. Efter utspring med vit klänning efter tre års hårda studier på naturvetenskapliga programmet bytte hon om till en cool overall.

Jag minns så väl när jag tog med henne från Oscars förskola till hennes nya skola Carlssons skola på en introduktion. Och vips blev hon helt plötsligt så stor och jag häpnade.

Efter Carlsson åren ville hon läsa Natur på Manillaskolan och så blev det. Det ska bli så spännande att följa hennes resa.

Min dotter har mycket skinn på näsan vilket jag lägger märke till att många unga kvinnor har. Hon hjälper mig i träsket av manliga kavaljer och sa en dag:

“Mamma du måste spola mannen”.

Jag var väldigt kvick att säga hej då till min fling.

Bilden nedan är när jag är högravid med E. Mina bästa år var som mamma till mina älskade döttrar och i min kärnfamilj. Jag älskar er alla och på måndag firar vi hemma hos mig. Lever kvar i våningen där allt ägde rum.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/stora-bloggen-om-slang/

 

Extra stor kram från Hannah

 

 

Kärlekshyllning till forna kärnfamiljen

Kärlekshyllning till forna kärnfamiljen

 

 

2 reaktioner på ”Kärlekshyllning till forna kärnfamiljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *