ResorSjuksköterska

Lycka arbeta i sjukvården

Lycka arbeta i sjukvården
Lycka arbeta i sjukvården
Lycka arbeta i sjukvården
Lycka arbeta i sjukvården

Hej Månda

Är nu åter i Stockholm efter magiska dagar tillsammans med min dotter Livia i Madrid. Min mammi och jag bokade biljetter dit bara några dagar efter att Livia började studera där i Januari.

Jag hade bokat bra hotell och min dotter smyg sov hos hos från sitt “internat” så gulligt… och jag tog upp croissant och Caffe latte till henne.

Jag har varit i Madrid två gånger tidigare på 90- talet då jag hade en fling med en halvspanjor som är uppvuxen i Stockholm.

Han festade på Stureplan kvällen innan och vi missade vår flight till Madrid där hans syster studerade. Han gick runt lägenheten väldigt arg men löste det bra. Vi kom till Madrid bara några timmar senare.

Jag gjorde slut med honom kort senare, efter vår andra resa till Madrid. Hans familj var så gulliga och önskade han och jag skulle få barn. Tack men nej tack.

Men är tacksam för vår resa och CP är en otroligt smart man som idag flyger privat plan och bor i Miami men tror inte han har någon familj än.

Lycka arbeta i sjukvården

Jag har saknat min Livia så mycket, har aldrig varit ifrån henne så här länge.

Mina tankar går tillbaka när jag själv drog utomlands 1990 till Minnesota. Ett helt år var jag borta utan att träffa mina föräldrar. Mina syskon Marika & Magnus kom och hälsade på mig.

Min familj kom och mötte mig på Arlanda när jag kom hem i mars 1991 då var jag så smal så jag hade ingen mens längre. Har i efterhand som äldre förstått att jag längtade hem mycket.

Jag är så tacksam för Livia följde med mig och mammi till Stockholm idag så jag får rå om henne i 10 dagar då hon har lov.

Idag har jag arbetat som sjuksköterska i livets slutskede. Det ger så mycket tillbaka att arbeta i sjukvården. Det är livet precis som att arbeta som barnmorska.

I dag hjälpte jag en av de vackraste som fått telegram från vår kung & drottning som önskar deras varmaste lyckönskningar på 100-årsdagen med smärtlindring inför döden som hon önskar. Det var så varm stämning på rummet för en tidigare anställd som arbetat där minst 24 år var där och höll handen. Jag fick en leende. Jag är så grymt tacksam över mitt livsval att arbeta i sjukvården. Dagar man mår dåligt så hjälper det mig att gå till arbetet och möta så mycket kärlek och bekräftelse.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/honom-ska-jag-ha/ ‎

 

Kram Hannah

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *