Relationer

Gränssättning mot män

Hej fredag,

Tar vid där jag slutade senast och det var till NK Beauty jag var på väg till i tisdags för att bli sminkad.

Jag blev intresserad av SNiPHdoft. Det är en upptäckartjänst för parfym som gör det enklare att upptäcka nya dofter från exklusiva parfymhus. Varje månad får prenumeranter testa en ny doft som dessutom skickas hem i en 8 ml-flaska. Det är två kvinnor Lisa och Tara som är grundare.

Dofter rör om och kan röra upp dina och andras känslor. En unisexdoft fick följa med mig hem.

På kvällen hade jag en liten kräftis. Ville bjuda David för han tog mig med på balett och vidare så goda svenska kräftor sen. Jag kan gärna äta kräftor året om så för mig gjorde det inget att säsongen var över.

Gränssättning mot män

Gränssättning mot män

Vi lyssnade på Tchaikovsky och drog kort för det får mina vänner göra som besöker mig.

Korten får mig att osökt berätta att jag i onsdags var i kyrkan i min grupp och jag vågade öppna upp mig. Ska försöka öppna mig mer tror det kan vara ett steg till i min självutveckling.

Gränssättning mot män

 

Igår träffade jag massa vänner och bekanta på en vernissage och extra roligt var det att jag träffade åtminstone två facebooks vänner IRL, Ingela och Maria! Vi diskuterade gränssättning mot män och speciellt mot vissa män.

Efter gick vi till Sturehof och åt räkor och kantarelltoast. Tar tacksamt emot positiv energi och gillar människor med hög energi.

Sätter gränser så till åtrå-mannen har jag meddelat att jag endast svarar på sms med positiv energi annars svarar jag icke.

 

Slutligen nu skall jag ut och springa och har en rolig helg att se fram emot med event redan imorgon.

 

Ha en skön fredag kram Hannah

2 reaktioner på ”Gränssättning mot män

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *