Event

Alldeles underbara dagar

Hej kära läsare,

Jag är grymt tacksam att ni hittar och vill läsa mig. I lördags hade jag några vänner över och även några otroligt väluppfostrade hundar och tonåringar, så mysigt. Jag fick bland många andra fina presenter. En tandborste i gåva, precis i min stil då jag gillar miljötänk.

Önskar du köpa klicka då här Apodental

Alldeles underbara dagar

På söndag morgonen började mobilen ringa frenetiskt av en vän som är så sällskapssjuk så han hade redan hunnit hem till väg innan jag kommit ur min morgonrock.

Vi åkte till Grand Hotel Nordic Spa & Fitness som är mitt absoluta favorit SPA och varvade ner ordentligt. Efter det träffade vi vänner och åt fantastisk trevlig lunch på Ulla Winbladh.

Jag var säkert stressad och berättade för både honom och och min ”åtrå” att jag egentligen skulle tillbringa min 23 september 2018 på Bervaldhallen. Min käraste M har arbetat 4 år med denna stora konsert med huvudpersonen J. Jag har vetat om i många veckor att konserten skulle ställas  in då J ligger på sjukhus. Mina tankar finns hos J & M.

I går hade jag en sån där alldeles alldeles underbar lunch. Jag och åtrå-mannen åt sushi.

Restaurang Perini

Igår kväll besökte jag och min mor restaurang  Perini . Härliga måndagar då Ylva Maria Thomson och hennes make Mats gästspelar där med champagne och mer därtill. Träffade bland många andra Ylva Marias mor Asta 87 år och så full av glädje.

Kom förbi nån måndag, jag och mamma kommer garanterat tillbaka.

NK

Nu ska jag cykla ner till NK och vara med om invigningen av deras nya ”beauty” avdelning och bli sminkad. Så kul att stifta bekantskap med nya märken. Detta märke samarbetar med välgörenhetsorganisationer för djur och natur och har räddat flera elefanter då 5% av vinsten går till djur&natur.

Chantecaille

 

Ha en underbar tisdag kram Hannah

Alldeles underbara dagar

Alldeles underbara dagar


Alldeles underbara dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *