Serietips

Engagerad advokat

 

Hej Torsdag,

Nu hör jag fågelkvitter utanför mitt fönster och har arbetat klart för denna vecka. Har inga direkta planer utan är mestadels ensam hemma.
Har sällskap av “The Split” är nu inne på säsong 2. Och kvinnan som bär huvudrollen är min namne Hannah som är en av Londons mest eftertraktade skilsmässoadvokater.

Vill delge vad hennes mor som också är advokat sa i sitt tal när hennes yngsta dotter gifte sig.

Mitt arbete är att lyssna, verkligen lyssna och läsa mellan raderna. Människor tycker mitt arbete är ledsamt, men det är fascinerande och gör en ödmjuk. Att få vara där när det tar slut. Genom livet har jag märkt att kärlek och hat ofta är tätt sammanflätande, eller snarare att kärleken som fanns  i början fortfarande finns kvar i slutet. Den finns där bakom hatet. Varför skulle vi annars bry oss så mycket”.

Engagerad advokat

Serien är befriande för Hannah trots att hon inte är skild verkligen tar kvinnans parti och kämpar hårt och springer efter tåg och är djupt engagerad att kvinnan skall slippa tingsrättsförhandlingar och köpta vittnen så båda föräldrarna skall ha tillgång till sina barn och att pengamässigt ska bli bra.

Så nu vet ni hur jag underhåller när jag ligger i karantän.

Jag är så tacksam för min facebook och att ni vänner tar kontakt med mig så lite spännande saker händer.

Nu har jag efter flera år av tvivel äntligen bestämt mig att jag skall bli med hund. Tror jag skall ha en Bichon Frisé och det skall bli min och mina döttrars projekt.

Jag känner mig lycklig och har tvekat så länge men känner nu att det är rätt beslut i mitt liv. Jag behöver en nystart.

Engagerad advokat

Va rädda om er. Covid-19 är närmre än vad du tror.

Sist men inte minst bloggtips https://hannahgerner.se/sveriges-radio-min-raddning/

 

Stor kram Hannah

3 reaktioner på ”Engagerad advokat

  1. Jag tycker att cockerpoo cockerspaniel/pudel är så charmig men man måste välja det man vill ha själv. Har haft 2 långhåriga dvärgtaxar när barnen växte upp. Det påstås att tax inte är lämplig tillsammans med barn. Våra älskade sina små mattar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *