Kultur

Sveriges Radio min räddning

Hej Måndag,

Just nu lyssnar jag på alla dokumentärer på Sveriges Radio Play. Och lär mig mycket mer än vad jag redan vet. Visste inte allt om Gottrörakraschen att det fanns en hjälte till. Inte bara den danske piloten utan även en av passagerarna som var pilot.

Sveriges Radio min räddning

Jag lyssnar nu på dokumentärer hela dagarna. Dessutom så fort jag är på banan igen så kommer jag löpträna till detta istället för musik. Så berikande och inser att att det är viktigt att återigen vara källkritisk då många av de “sanningar” jag haft kanske inte är sanningar då historier skiljer sig åt , Lite kraftigt men lite.

Lewinskyaffären

Alltid förstått att människors hat riktar sig ofta till kvinnan. Och att den rike mannen vinner. Detta näthat är förgörande för människor och önskar jag kunde få träffa Monica Lewinsky när hon tog emot Pingvinpriset i Stockholm 2015 från Klara K.

Jag är frisk

Jag hann bli rädd då jag drabbades av feber precis en vecka efter jag gick ut i verkligheten på sjukhusgolvet igen.
En man dog i viruset precis 1,5 timme efter att jag kom in i äldreboendet.
Trots att jag aldrig talar om min sjukdom så har jag en sjukdom som jag levt med sedan många år har jag Ulcerös kolit men mår bra. Men denna sjukdom kan spöka till om jag skulle få Covid-19.

Nu är jag frisk och varit ute på en grym promenad i flera timmar på mitt älskade Kungliga Djurgården och vad vädret skiftade. Från sol till snöstorm. Som tur var hade jag tagit på mina varma Tecnica Boots och min Zadig & Voltaire jacka som jag köpte för halva priset så jag klarade av den snabbt övergående snöstormen väl men oj vad det blåste och inga andra människor i sikte.

Måste säga hejdå för idag då jag just nu lyssnar på Folke Bernadotte och de vita bussarna.

Ta hand om er och förstå att virus alltid varit ett hot mot oss människor.

Kram Hannah

Sveriges Radio min räddning

En reaktion på ”Sveriges Radio min räddning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *