Relationer

Vad Ingen Berättat För Dig Om Dejting


Hej lördag,

Jag har öppnat mitt Tinder konto igen efter att suttit i karantän och kan säga att många har separerat nu. Lite dejting tips från mig.

Red flag:

  1. Om dejten börjar med att baktala sitt ex. Jag tänker ALLTID att nästa gång han talar så kommer det bli om mig. Att lägga skuld på sin partner är inte ok och då har man ingen reflektionsförmåga eller har arbetat med sitt inre.
  2. Dejter där mannen talar om sin ex partner och till och med visar bilder på henne. Då borde han stanna hemma och slicka såren och inte bjuda mig på lunch.
  3. Där killen enbart talar om sig själv och inte ställer frågor till mig utan ser mig enbart som ett objekt.
  4. Män som inte kan dra gränser och söker upp mig på Facebook och meddelar mig att de svipat höger på mig på Tinder.

 

Ta allt med en nypa salt det jag skriver för jag är verkligen inte fröken perfekt. Läs gärna min blogg https://hannahgerner.se/relationer/dejting/2985/

Vad Ingen Berättat För Dig Om Dejting

Idag är jag ledig och startade dagen med en cykeltur ner på stan och köpte blommor, cyklamen och lite annat. Sedan har jag ägnat dagen till att sälja möbler på Blocket sålde mitt soffbord på 20 minuter samt oljat in mina svarta trägolv. Så kul att fixa här hemma och jag är i gott sällskap för många ägnar sig åt renovering i coronatider.

Sist men inte minst ha nu en trevlig lördagskväll kram Hannah

2 reaktioner på ”Vad Ingen Berättat För Dig Om Dejting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *