SPA

Besök på Yasuragi Spa

Hej Onsdag,

I dag för precis två år sedan startade jag min blogg.

Är nu hemkommen från Besök på Yasuragi Spa som ligger ute i Saltsjö-Boo.

Besök på Yasuragi Spa

Vi åkte förbi Orminge där jag bodde mina två första levnadsår och jag föddes 1971 på Nacka Sjukhus. Min far fotade förlossningen och fick bassning då barnmorskorna tyckte det var opassande.

Mina döttrar älskar Yasuragi vi har varit där flertal gånger men de renoverade hela SPA- anläggningen 2017 så för oss blev det ett nytt koncept som vi nu gillar ännu mer. Det var kul för de har ny design på Yukatan som är en japansk bomullsrock.

Besök på Yasuragi Spa

 

Så skönt att strosa omkring med den på sig under hela vistelsen och slippa byta om ens till middagen.

Vår favorit zon på SPA:et är utomhuskällorna där du sitter utomhus i 39 grader i vattnet och ser ut över Stockholms Skärgård men jag tycker de borde ansa några av träden.

Nytt var att du skrubbar in dig med salt och går in i en ångsaltbastu, otroligt skönt.

Jag är mer än nöjd över vistelsen och kommer snart tillbaka och då med min dotter som inte kunde komma med oss då hon är med sina vänner i Alperna.

Besök på Yasuragi Spa

 

I kväll kommer jag delta på Invigningen av Stockholms Feministiska Filmfestival och se filmen Charter i regi av Amanda Kernell. Filmen belyser vårdnadstvist och jag återkommer om recension och mina egna erfarenheter om detta ämne som jag personligt inte tycker varken advokater ska tjäna pengar på eller att rättssamhället bör ägna sig åt åtminstone inte om det handlar om makt och kontroll över en kvinna.

Njuter fortfarande av mina blomsterbuketter jag fick förra veckan, tack igen blev otroligt glad.

 

Ha en fortsatt skön Sportlovsvecka!

 

Kram Hannah

 

2 reaktioner på ”Besök på Yasuragi Spa

  1. Grattis igen! Jag måste ta mig ett besök dit igen, noterade på Insta dom bytt rockar. Dom är så praktiska att ha när man kör brun utan sol hemma på tal om inget!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *