Event

Allvarligt läge i Sverige

Hej Tisdag,

Jag inleder min morgon med att jag är totalt ute med min blogg vilket jag iofs vetat hela tiden men jag älskar att skriva. Det är magiskt och är min passion.

Frukost

Jag var inbjuden till ett frukostseminarium på Signal Signal där jag lärde mig att 15-25 åringar ser lika mycket på Youtube som all TV tillsammans. Vidare att 2,3 miljoner svenskar lyssnar på podcasts varje månad.

 

Varumärke

Signal Signal bevakar vad andra säger om ditt varumärke i i talande medier. De söker även igenom allt som människor säger i

  • Youtube
  • Podcasts
  • Radio
  • TV

Vad säger influencers om er? De som fått mycket makt de senaste åren.

Igår besökte jag Monday Funday med Natalie Bergström och hennes vänner på Restaurang East.Träffade bland annat Janne Siponen och fick ett ex av hans ”Bucket List” som medföljer Dagens Industri som bilaga. I numret kan jag bland annat läsa om Linda Bill Sandkvist som är VD för X-Shape Fitness som jag träffade i Almedalen. Nu måste jag testa denna träning för jag skall inte ha gäddhäng.

Kvinnlig entreprenör

Hade träff med Michaela Holtz som står bakom Zeifie och som blev Årets Genius 2015. Träffade henne första gången på en lunch för kvinnliga entreprenörer.

Filmpremiär

Efter denna trevliga AW styrde jag mina steg ensam mot Rigoletto och premiärvisningen av Goliat som är regissören Peter Grönlunds uppföljare efter hans succé med ”Tjuvheder”

Huvudrollsinnehavaren Kimmie född 2001 växer upp i en dysfunktionell familj på en bruksort med pappa Roland som skall in för att avtjäna ett fängelsestraff. Kimmie måste nu axla rollen som familjeförsörjare inom kriminell verksamhet något som han inte vill. Han försöker bryta upp det tunga sociala arvet vilket är svårt. Det är en dramathriller som avspeglar mycket av Sveriges politiska arena. Med en socialgrupp som man inte skildrar så ofta i Sverige som i andra länder.

Jag gillar att alla som är involverade i filmen fick komma upp på scenen för att få blomster. Björn Odlander tack att du investerar till film och kultur.

Allvarligt läge i Sverige

Idag har jag talat med min personlige insider om politik i världen och Sverige. Och därtill kommer att vi är alla är oroliga för det är allvarligt läge i Sverige. Personligen kommer jag bunkra upp med litervis med vatten och även konserver. Jag kommer informera mina döttrar att om deras mobiltelefon och tunnelbanan slutar fungera att snabbt marschera hem till mamma. Var och en bör fråga sig vad vad det som hände i valet. Vad kommer vi ha för regering i Sverige. Vad kommer hända härnäst.

Sist men inte minst jag har varit orolig länge och sagt sedan länge att Sverige svikit oss kvinnor och barn. Jag som är ensamstående mamma till två tonårsflickor som är utsatta men vilken tur mina döttrar har en mamma som inte är naiv.

Må så gott och kram Hannah

Allvarligt läge i Sverige

Allvarligt läge i Sverige

Allvarligt läge i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *